Pågatåg

Om en timme eller två bär det av till Helsingborg! Via Halmstad. Porrisen ska ha gemensam personalfest med porrisarna på tidigare nämnda orter. Det ska bli studiebesök, hotellbar, middag, drag-show och andra dumheter. Som förra årets julfest fast upphöjt i tre, ungefär. Hoppas Marcel dricker mindre den här gången.

I går var jag inte lika barnslig. Inte på dagen i alla fall (på kvällen löjlade jag mig med after work-impro) men på kontoret deltog jag i mitt första vinlotteri. Det är vuxet! Men jag vann ingenting. Förstapriset kammade en småbarnsmorsa hem. Vad ska hon med sju flarror vin till?

Fucked up familj

När jag sitter här och jobbar på nya kneget, och bokar ut varor och aktiverar prisavtal och allt vad jag nu gör, så ser jag ganska ofta hur andra kundtjänstmedarbetare skrivit noteringar i systemen i stil med:
 
"DET HAR BLIVIT FEL!!!!!!! HAN HAR INTE BESTÄLLT ÅTTA DIGITALBOXAR!!!!!! DET ÄR HANS MAMMA SOM BESTÄLLER DOM!!!! FRÅN O ME NU SÅ FÅR INTE MAMMAN BESTÄLLA BOXAR ELLER NÅTT ANNATT!!!!!"

eller

"KRISTINA VILL INTE HA ABONNEMANGET MEN DET VILL HENNES KILLE SÅ HAN HAR BESTÄLLT ABONNEMANGET MEN HON VILL JUH INTE HA DE SÅ HON SKA INTE HA NÅTT!! TYCKER VI TAR BORT ABONNEMANGET EFTERSOM INTE HON HAR BESTÄLLT NÅTT ELLER VILL HA NÅTT. TYCKER VI SKA VARA SNÄLLA MOT HENNE!!!!"

Och det som får mig att fundera är inte varför så många vuxna människor är så sanslöst dåliga på att skriva, utan vilken tur jag har som inte har en totalt fucked up familj. Jag menar visst, nog kan jag råka i luven på både föräldrar och syskon när vi inte drar jämt vareviga sekund, men det är ju bara hälsosamt. Fatta att leva i en relation där man helt enkelt har som system att skita i vad den andra säger. Eller där någon för jämnan goes bananas och beställer hem löjligt många digitalboxar, i någon annans namn.

En kulen nattnattnatt

Jag undrar vem som har namnsdag i dag... Vem kan det vara?

Improonsdag är det också. Sånt gillar vi.

CAT

Det gick så bra så, fru doktorn var jättetrevlig. "Inga problem" och "Det här ska gå så bra så", och nu väntar jag på kallelse för röntgen.

En annan grej:

Elin, syrran, jag är lite besviken på dig. I mina senaste inlägg har jag haft New Kids on the Block-refererade rubriker. Jag tänkte se hur lång tid det tog innan du fattade och hojtade till, men detta är ju skandal! Vad ska Joe säga?

Face the Music

I morgon bitti ska jag till vårdcentralen för att böna och be om en remiss för att få röntga min hjärna. Risken att jag ska ha bråck som kan resultera i hjärnblödning är nämligen ganska stor - jag tillhör fjärde generationen i rakt nedstigande led som "lär" dö av det nån gång runt 40-årsdagen.

Men (tacka fan för att det nästan alltid finns "men"), om de nu skulle upptäcka något i tidigt skede så ska en relativt enkel operation kunna sätta stopp för hela alltet. Så det är det vi håller tummarna för. Eller nej förresten, vad dum jag är, det vi håller tummarna för är att jag ska vara helt clean! Så håll nu för bövelen tummarna!

Jag börjar bli lite smånervös. Märks det eller? Va? Va? Va?

The Right Stuff

Inte så mycket att säga om festen igår, mer än att det var glittrigt, glammigt, dansant och jävligt god mat. Och ganska så sent.

Har spenderat dagen i sällskap av Will & Grace och chokladglass. Och nu utav La Toya Jackson, Wee Man och andra B-kändisar i en ny hysterisk serie.

Hangin' Tough

De nyinköpta hänglsena kan inte användas. Det ena "fästet" är kaputt, så jag måste nöja mig med min jätterosa T-shirt med jättesilvertryck. Känns rätt trist faktiskt, när man liksom ställt in sig på att klä sig i nåt särskilt.

After worken igår blev ölfylld, lemme tell ya. Malin, Anton och jag blev de enda som gick. Anton försvann tidigt, men vi träffade kusin Bella och hennes kille så kvällen fortsatte.

Nu är karusellen igång igen, och första drinken är snart drucken. Elli står i duschen och jag loungear i sängen som en riktig diva.

AW

I eftermiddag vankas after work, sedan oanmält hotellbesök, tätt följt av sömn och efterföljande glamfest. Men nu är det dags för lunch. Vi hörs!

My Love Is Pink

Glöm typ allt jag skrev om outfiten. Anton och Malin hjälpte mig igår, och jag har nu inhandlat en väldigt rosa T-shirt med silver- och glittertryck, samt knallrosa hängslen! Kan inte det bli glam så säg! Spanade på en hatt också, men valde till slut bort den. Smink har jag fixat också, så jag kommer att vara fit for fight!

I morgon ska jag på min första after work med Teliafolk. Vi blir förvisso bara typ fyra pers, men ändå. Senare tror jag att jag ska möta upp Mamma och de andra som kom till stan idag.

Elli och Þóra, det är gulligt att ni engagerar er men när jag väl är på island kommer jag nog att tycka det är skönt att ha er två som svensktalande.

Hej förresten! Jag heter Linus och skriver skittråkiga blogginlägg! Vad heter du?
Bollocks...

Om Island

Det börjar närma sig juletid nu. Det märks om inte annat på det vidriga kalla vädret. Och så bor jag ju på västkusten också, så det är kombinerat med hällregn och massor av vind. Riktigt äckligt faktiskt.

Men det var inte vädret jag skulle ta upp, utan Islandsresan. Den börjar närma sig. 21 december kliver vi på planet till Reykjavik. Två dagar julshopping i jakt på presenter till Ellis familj, och sedan högtidsfirande. Mellandagsrea, Þóras födelsedag och sedan nyårsfest. Fan, jag hade kunnat ha ett bra mycket tråkigare ledighetsschema!

Jag kommer på mig själv med att vara lite nervös inför detta att fira jul med familjen. Visst har jag träffat dem förut, men nu är det dessutom farföräldrar och deras syskon! Inte ett ord engelska där, och min isländska är värdelös. Kan bli knepigt. Plus att man vill ju framstå som en gulleplutt i deras ögon - gamlingarna är ju ofta på ett eller annat sätt släktens överhuvud(en). Hur charmar man utan att tala?

Nåja, hur det än går med julfirandet så har jag ändå Blå Lagunen att se fram emot. Det värmer ända in i märgen bara att tänka på det.

En idé

Har gått en snabb vända på stan, för att spana efter utstyrsel till tidigare nämnda partaj. Nu tänker jag:

- Svart skjorta (kanske trekvarts-ärm?)
- Hyggligt tajta byxor (kostymbrallor?)
- Smokingväst
- Röd slips
- Smink (eyeliner, mascara, kanske nagellack?)

Tänker sno med mig någon som smakråd när jag testar ut allt. Vad säger ni?

Fuck me, I'm a star

Nästa helg ska min moster ha 50-årsfest. Stor halabaloo och massa folk. Det lär blir sjukt bra drag. Saken är den att festen har temat Glitter & Glamour, och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Så med risk att go all modeblogg on y'all... har ni några tips?

I en blodpöl

Fan så orolig jag har varit! I en dryg timme har jag försökt få tag i Elli, utan att han svarat. Jag gissade att han låg hemma och sov, och killen som vaknar av att jag andas "för högt" borde utan minsta problem vakna till liv av att telefonen som ligger femton centimeter från huvudkudden börjar tjuta och vibrera - men icke. Sjutton samtal till mobilen och fem till hemtelefonen, men ingen yrvaken kärlek i andra änden av linjen. De flesta olyckor sker ju som känt i hemmet, och bilden av att jag skulle komma hem till en blodpöl med innehållande pojkvän, liggandes på köksgolvet, cementerade sig snabbt på näthinnan. Fy fan.

Nu har han äntligen ringt tillbaka. Mobilen var för första gången i världshistorien på ljudlös, och hemtelefonen hade han ignorerat. Men usch, min puls är fortfarande hög.

I once was lost, but now I'm found

Hej jag heter Linus och jag har inte bloggat på en halv evighet. What up yo?

Det eviga knegandet har tagit ut sin rätt - jag känner mig sliten. Det är samtidigt skitkul att ha nåt nytt att göra, och faktiskt känns det skönt att jobba på samma tider som herr Svensson. Och att ha kollegor, arbetsfri lunch och fikaraster - spännande! Riktigt intressant att få studera vanliga dödliga på så nära håll.

Jag tror att jag bestämt mig för att komma tillbaka till Om Linus på riktigt nu. Igår kväll var jag inte alls på topp. Massa undertryckt stress letade sig upp till ytan och golvade mig rätt duktigt. Jag tror att jag behöver min ventil här på bloggen för att reda ut vad jag tänker och känner, stora som små funderingar och känslor.

Så välkomna mig nu tillbaka, och skicka gärna en virtuell kram.

Röd fucking dag

Ibland är jag så dum att jag inte pallar med mig själv. Just NU slår det mig, efter att har suttit här i porrisen i två stilla timmar, att det är röd dag. Röd dag innebär att porrisen ska öppna klockan 12. Gaaaaaah! Så inte nog med att jag är här två timmar för tidigt, jag ska dessutom vara kvar en timme längre en vanligt, för att skiftet är förskjutet en timma.

Jag vill inte.

RSS 2.0