Lördag

Vilken fin kväll jag har haft! Umbilical Brothers var helt lysande. Jävlar vilken talang de två besitter! Sjukt imponerad över vad de lyckas göra med så små resurser.

Vi fyra följde upp föreställningen med krubbande på tapas-restaurang. Vi fick senare sällskap av Peter, och promenerade hem. Här har vi spelat Buzz och druckit rödvin. Hur mysigt som helst, typ. Nu börjar vi bli trötta. Vissa mer än andra.

Det är synd att alla mobilbilder jag tar gör ögon så väldigt röda. Jag försöker mixtra med olika funktioner för att förbindra detta, men har ännu inte hittat rätt. Men jag jobbar som sagt på't.

Umbilical Brothers!

Jag är trött och seg och lite bakis, efter att igår ha firat Jimmies födelsedag. Opepp från början (jag var sjukt trött efter jobbet), men jag kom igång sen och vi drog ut och dansade till klockan morgon. Skoj!

Nu om några timmar ska Elli och jag, tillsammans med Jakob och Towe, gå och se Umbilical Brothers! Det var vår gemensamma present till Elli när han fyllde år för ett par månader sedan. I kväll spelar de på Storan och det ska bli så sjukt kul! Är säker på att det blir lysande.

För de som inte känner till dem finns här ett smakprov. Usel kvalitet, men ni hajar säkert konceptet.


Festival

Snart är det sommar och sol och kort tajt kjol! Eller nåt. Jag vill gå på festival och se fantastiska saker på scener och gräsmattor. Och så vill jag ha sol och öl och sällskap. Way Out West lär det nog bli åtminstone.Charlie 25

Jag har haft en jättefin kväll ute i Hammarkullen, hos Charlie. Hon firade sin 25-årsdag med att bjuda in fina människor (mig inkluderad, uppenbarligen) och det bjöds på lite mat och vin och bubbel och massa kaka och kaffe och softilation in the nation-häng. Det är sällan man får ha en sån härlig måndagkväll! Grattis igen, babe.


brglf...

Vilken helg! Jag är bakis och helt slut nu, men det har varit en massa fint som lett upp till det. Det är värt det, med andra ord.

I fredags var jag på stand up-klubben Bajsnödigt och kollade på när Jakob körde. Det gick riktigt bra för honom, och även för Arvid och Embla, som körde de också. Jakob har låtit ståuppandet ligga på is rätt länge, så det är skoj att han tagit upp det igen. Jag hade ju aldrig sett honom förut.

I går firades Peters 30-årsdag med en skitskoj fest hemma hos födelsedagsbarnet. Mycket glatt folk och mycket skrålande och skrattande. Jag sov kvar och vaknade i morse upp och mådde som en bajs. Typ. Vi vaknade till liv och kollade på en dokumentär om psykotiska TV-spelsnördar från USA. Det var läskigt och underhållande.
Att sedan stressa hem för att duscha och göra mig till människa, var något av en pärs. När jag är bakis vill jag inte röra mig. Men jag skulle träffa Rattle på café och prata om viktiga och oviktiga saker, så jag var ju tvungen. Vi valde café Villa Villerkulla. Där har de kakbuffé, och vi svullade i morotskaka och cheeskace och massor av göttigt. Så sakteliga vaknade jag till liv.

Nu är jag hemma och vill bara göra ingenting. Det måste få vara söndag nu känner jag.

SOL

I går gjorde jag uteserveringsdebut för året. I eftermiddagsvärmen mötte jag upp Regissören och vi drack öl och pratade. Eller tjattrade, snarare. Tänk sällskapstörstande tanter på ett kafferep, alternativt syjunta. Lite den. Eller det var nog jag som var mest tantig. Jag var så lycklig över solen och ölen och glad över att träffa Mikael för första gången på länge. Det var jättekul att ses och när det väl var dags att fara hem var det mörkt, kallt och jag var sen till middagen.

Jag älskar att det så sakteliga börjar vankas sommar!

Body TalkDet är så jäkla spännande att det nu börjar ploppa upp nytt material från min älsklingaste älskling Robyn! Som tidigare känt kommer hon att släppa 3 (!) nya album under de närmsta 12 månaderna. Vilket är smått otroligt för de flesta artister, och helt sjukt galet när det kommer till Robyn. Hon har inte varit generös med nytt material direkt. Ungefär en skiva var fjärde år har det blivit sedan debuten. Riktigt snålt med andra ord. Men det förlåter jag henne nu för och längtar i massor till i juni, då singeln "Dancing on My Own" släpps och följs av första skivan i trilogin - Body Talk. Pt. 1.

Modern FamilyJag älskar ju TV-serier. Det är så kul att ha nånting att följa! Jag såg nyss att briljanta komediserien Modern Family ska börja visas i Sverige nu, den måste jag tipsa om! Bry er in om att pappan från världens äckligaste serie Married... with Children medverkar - han är faktiskt bra den här gången! Tips tips alltså.

En vårdag med Charlie

Jag har haft en eftermiddag i världsklass. Det har varit vår på riktigt, och Charlie och jag satt i Kungsparken. Vi drack folköl och pratade om livet, kärleken, tristessen, glädjen och Nour El Refai. Sa jag att det var vår på riktigt. Det var T-shirt och solen i ögonen. När det blev för kyligt tog vi vindskydd på ett café. Sedan promenerade jag hem, och hemma är nu också min Elli.


Single Ladies (And Gentlemen)

Jag har varit MIA från bloggen ett tag, men planerar bättra mig nu. Vill bjuda på ett klipp som fick mig att skratta:


Ibland är det kanske bäst att ljuga?

Pack yo bags

Just hemkommen från jobbet efter en schemalagd halvdag försöker jag nu få ihop det sista i väskan innan jag gör mig klar att fara upp till familjen. Det är påsk ute på Hemfosa som gäller, och jag som inte träffat familjen på över två månader längtar massor. Till mina kära vänner uppe i 08:a-land passar jag på att be om ursäkt. Denna trip har planerats lite i sista minuten och jag ämnar spendera min tid med la familia. Så även om jag saknar er också har jag fått prioritera. Ni får komma ner och hälsa på i stället! Jag hoppas ni förstår.

Och jag hoppas också att påsken blir lika awesome som den var förra året.

RSS 2.0