Tvätt och förfest

Vi ränner till och från tvättis, och jag har just blandat oss varsin grogg. Life's good just nu. Och om ett tag kommer Sara Westerberg (hon hälsar till dig, Elsa) och hennes trevliga polare Anna och hänger ett tag. De ville följa med oss ut, och vi låter dem.

Just alerting you

image47


Ibland behöver man något för att fördriva tiden. Detta, till exempel.

"Bank!" så slog det mig

Hur fan ska jag hinna med allt idag? Det är jag som ska dra igång första tvättmaskinen, klockan 16. Samma klockslag jag går av mitt skift här på jobbet. Dessutom förväntas jag går förbi Bolaget på vägen hem, OCH köpa kaffemjölk till Marcel.

What the fuck?

Gay Straight 2 Hell

Fredag, lovely fredag! Fullspäckat med prylar att göra denna dag och denna helg, men om vi får fortsatt sällskap av det här grymma vädret så känns det rätt så väldigt okej ändå.

På schemat denna dag:
- Jobb till 16
- Gå och köpa mjölk och lämna till jobbet (skulle sno en droppe kaffemjölk utav Marcel, som råkade bli en väldig massa droppar)
- Svänga förbi Bolaget och köa en livstid för att köpa vin
- Hem och tvätta, städa, hänga tvätt
- Förfesta
- Ut på Gay Straight 2 Hell och festa en massa

Planer för helgen, i stort:
- Fixa i ordning filmen till sovrumsfönstren
- Åka till Varberg, hem till Micke och Martin och fira att Martin blir tjugotio
- Handla mat, och samla kraft att göra ett storkok på söndag

Oh, nu kom nya numret av QX. So long suckaz.

Ka-Ching!

Min blogg är tydligen värd 1389 kronor. Nästan lika mycket som Carl Bildts. Haha, vilket skämt.

Tiden marathonspringer iväg

De senaste dagarna har stan varit fullsmockad av studenter som firar sin sista dag som gymnasiekreatur. Åtminstone nån gång i timmen hör jag tutanden och rop och skrik från en förbipasserande bil fullastad med glada och packade kids. Och det är tre år sedan jag tog studenten. Kan inte FATTA att det gått tre år redan. Nog för att sanslöst mycket har hunnit hända under dessa tre år, men ändå - tre år betyder ju att det är meningen att jag ska vara vuxen nu. Holy shit.

För tre år sedan gick jag mina sista dagar i skolan. Naiv och glad och livrädd. I övermorgon ska jag på 30-årsskiva.

Lättad och tvättad, typ

Verkligen, jag känner mig sjukt lättad. Sedan det löste sig med skiten jag skrivit om de senaste dagarna, så känner jag mig plötsligt som världens gladaste, nöjdaste, mest lyckligt lottade kille på den här delen av solsystemet. Det är en rätt skön känsla, det må jag säga.

Det enda som ser ut att gå mig emot just nu, är att jag inte kommer att hinna gå på After Work-impron på fredag. Jag vet, Petra, f´låt! Men vi har fått tvättid, vilket inte är det lättaste i vårat hus, så då får man passa på. Man får ju bara tid typ en gång var tredje vecka. Så det blir kombinerad tvättning och förfest, innan vi beger oss ut till GS2H senare på kvällen.

Öl och kärlek

Jag lydde mor mins råd, och gick ut för en öl för att fira tidigare nämnda vinst. Elli och jag satte oss på Bee Bar och hade mysigt. Köpte biljetter till helgens GS2H också.

 

Linus VS. Myndigheterna: 1 - 0

Japp, de hade haft fel. Gjort fel på hela faderuttan, och allt för att ge mig magsår. Men jag fick en ursäkt, och kan dessutom riva varenda papper. Det får absolut ses som en seger.

Ett bögigt mysbad

Första gången i denna lägenhet som vi badade, Elli och jag. I och med att detta badkar är betydligt större än det förra, så kunde vi faktiskt bada tillsammans samtidigt! Det var mys.

Olivolja i vattnet hade vi också, som en bra grej för Ellis psoriasis och min allmänt taskiga hy. Såhär bögiga är vi väldigt sällan!

Förklaring

Sådär, nu har jag lugnat ner mig avsevärt. Skönt egentligen med blogg, att man bara kan spy ur sig sådär. Hoppas att ingen tog illa vid sig förresten.

För att förklara lite övergripande:

Inkasso och Kronofogden är på jakt efter mig. Det hävdas en hel del saker (att diverse fakturor inte betalats - surprise), men jag kan lugna era nerver med att säga att allt är ett big fett missförstånd. Det enda som gjorde mig så arg och ledsen innan var att jag redan tjafsat med Inkasso om detta missförstånd - men att de nu tydligen inte gjorde så som de sagt, och att detta kommer att leda till mycket pappersarbete och bråkande från min sida. Äsch, nu rör jag ju till förklaringen.

Hur som helst, i morgon bitti blir det till att ringa en massa samtal.

Fuck off era fittiga ashoror från slöddrets kukhåla!

Jag slåss mot en jävla myndighet just nu. Och det är så jobbigt att jag vill mörda dem allihop. Och mig själv, för min hjärna bara tänker dumma saker.

I morgon, då knäcker jag dem allihop. Jag ska vinna.

(Fast döda, det ska jag inte.)

För mycket folk

Elli och jag skulle ju egentligen på stan i dag. Mest för att fönstershoppa, och för att Elli behöver grejs från Apoteket. Desvärre är det så SJUKT mycket folk ute och ränner i dag. Människor som vill njuta av solen, och gymnasister som envisas med att ta studenten. Nä, vi får ta lilla Apoteket ute vid Munkebäck, när vi ändå ska till min gamla skokartong och hämta post.

Music make u lose control

Har värsta vill-ha-bejär just nu. Men får som vanligt hålla mig i skinnet. Massa räkningar och andra jävelskap som måste pröjsas först. Kan inte någon ge mig dessa:

   

Mat-Tina goes flour-tant

I natt drömde jag en massa saker (det var så spännande att jag var tvungen att försova mig en timma för att hinna med allt). Det mest underliga, som jag kan komma på just nu i alla fall, var när Mat-Tina stormade in i vår lägenhet för att (på skånska, så klart) "Ställa saker till rätta!". Hon skulle lära mig att borsta tänderna ordentligt. Den viktigaste läxa jag fick lära mig var att man aldrig någonsin ska spotta ut någon tandkräm, utan svälja så mycket som möjligt - helst lite extra från tuben också!

Trots underligheter var hon fortfarande sådär klämkäck och fjantcharmig som på TV, så hon skulle säkert lyckas göra karriär inom tandvården också.

image42 image43

Call it a night?

Nu ska jag faktiskt lägga mig för att sova. Känner mig sömnig, tack och lov. Fastnade framför How I Met Your Mother men trots att det bara är paus tänker jag call it a night! ("Kalla det en natt"? "Ringa det en natt"?)

I morgon ska Elli och jag gå på stan. Hoppas den är tom på folk.

Konsten att somna. Dela med er!

En sak som händer mig ganska ofta är att jag, precis som nu, inte är sömnig kvällstid. Klockan är över midnatt och majoriteten av Sveriges befolkning ligger nu gott i sina egna (eller, för all del, andras) sängar och sussar för glatta livet. Själv ligger jag (förvisso gott) i sängen och väntar på att bli sömnig nog att vilja stänga av datorn och somna in. Trött är jag, men inte sömnig.

Tips, nån? Fast be mig inte att motionera och trötta ut mig själv - jag har förbenat ont i ryggen just nu.

Varför Rix FM?

Riktigt mycket fläng på jobbet i kväll. De första timmarna hade jag så mycket att dona med att jag alldeles glömde bort att andas nästan. Omväxling förnöjer! Nu har det dock lugnat ner sig. Har i princip bara stägningen kvar.

Anton var förbi en snabbis tidigare. Kul att se honom, det var ganska länge sen, känns det som. Han vill jobba extra här, har han sagt, så jag pratade med bossen och la in ett gott ord åt honom. Så kanske lite senare i sommar. Det kommer nog att behövas extra back up när Elli och jag far iväg på semester i augusti.

På tal om annat, kan någon förklara för mig varför, varför, varför, why oh why, som Rix FM spelar sönder allting? Och bara spelar schlager, Magnus Uggla och "Appologize" av OneRepublic/Timbaland? Och den där vidriga Amanda Jensen (skottpengar!). Och varför vill majoriteten av mina kolleger prompt lyssna på just den kanalen?

...4 trisoner

Känns fint att jobba kväll i dag. Har ju nu en massa timmar att spendera på ingenting, plus mat.

Förresten, vad är grejen med att tiden i cyber-landet går så fett mycket fortare än på Tellus? En veckas frånvaro, och jag måste nu sitta i timmar med näsan vid skärmen, för att hålla mig up-to-date vid bloggarna jag läser. Och tro mig, det är inte många. Kul att ni skriver hörrni, men fucking chill out när jag tar lite ledigt. Snälla?

En citron, en halv citron...

Så är jag åter i Göteborg! Känns som om det varit rätt mycket resandes på senare tid. Det kanske det har?

Hur som.

Dublin var, naturligtvis, hur bra som helst! SÅ skönt att få vara med familjen, och så mysigt att får spendera dagarna i en av de mysigaste platser jag någonsin besökt. Föga förvånande så åts det också väldigt mycket god mat (irländsk lammstuvning är att rekommendera), och dracks väldigt många Guinness. Besökte förresten Guinnessbryggeriet. Det var jäkligt häftigt.

Så efter Dublin hann jag med att mellanlanda i Stockholm, för en kväll med mina gamla Fredrikor. Värsta trevligt, precis som alltid. Och så fick jag träffa Melas lille Tilon också. Typ det sötaste nånsin tror jag.
Lite quality time med min Barbie fanns det tid till också, tack och lov.

Jätteskönt att få komma hem till min Elli. Har hunnit sakna honom mer än jag hade räknat med. Det är fint att få bara vara nu.

Bilder kommer i sinom tid.

Det är kärlek

När jag ligger här i sängen och slökorvar som bara den, så kommer min vackraste in i rummet med en skål popcorn till mig, ger mig en puss, och tassar ut igen. Det, det är kärlek.

Fredaglördag

Nu är min arbetsvecka över, äntligen. Så i princip är det vad som för andra människor kallas fredag. Fast att det är lördag. Och dessutom måste jag gå upp klockan halv 7-ish i morgon bitti... och det är ju inte särskilt fredagaktigt.

Vad gör man en lördagkväll, när man har sådana restriktioner som jag har? Att gå ut och ta en öl är ju fullständigt uteslutet (även om jag inte skulle upp tidigt i morgon, så har jag inte råd att lyxa till det), och vädret är ju inte så great att man går på långpromenad. Dessutom promenerade jag igår, med Elli. Det var fint.

Jag kan tänka mig att det blir ännu mer Buffy i kväll. Vi är inne på säsong 6 nu. Det är bra att min lille karl får en daglig dos av Whedon. Alla borde få det.

Och förresten, Mamma, så har jag hittat passet nu. No worries.

Suttone maj!

Är det inte lite skoj att min första kund för dagen är norrman, så säg?! Jag ville hoppa och tjoa och tjimma och larva mig, men jag låtsades som ingenting i stället. Svensk som jag är.

Pre-Dublin

Sådär, nu är alla kläder jag behöver inför veckan i Dublin/Stockholm färdigtvättade. Åkte till min gamla tvättstuga och gjorde jobbet där. Fan vilken skillnad det är att tvätta med, kontra mot, torktumlare! Men Elli har klagat om det där nu, och han var tydligen inte den första, så det blir förhoppningsvis ändring på det snart.

Jag ser fram emot den här resan så mycket att det inte är klokt! Jag kommer förvisso bara att kunna spendera ungefär 100-150 kronor om dagen, eftersom jag är pankare än jag nånsin varit, i princip (fan vad det kostar pengar att flytta!) men syftet med hela resan är ju faktiskt att vi får tid till att verkligen umgås.

Nåt i min smak?

Ibland händer det ju saker på jobbet som gör att man blir smått paff. Åtminstone om man har mitt jobb.
Som idag, alldeles nyss. En stammis (man, strax över 50, bög, lite småfjollig, trevlig) var inne och lämnade tillbaka ett gäng hyrfilmer. Inga konstigheter. Just denna kund har på sistone börjat bli lite otålig, för vi har nämligen varit rätt dåliga på att få ut nyheter bland gayfilmerna.

Han: Kommer det nåt nytt snart då?
Jag: Jag har fått veta att det är beställt. Men det är import, så det tar ju sin lilla tid.
Han: Jaha ja, när kan man räkna med att det är inne då tror du?
Jag: Ägarn kommer upp på måndag, och han kommer att ha med sig åtminstone några filmer. Själv sticker jag iväg på semester nu i helgen...
Han: Åh, grattis!
Jag: Eh... ja, tack. Så, alltså, jag kan inte säga hur det blir nästa vecka. Men det är alltså beställt.
Han: Nåt i min smak?
Jag: ... Ingen aning.
Han: Jaha ja, men då kikar jag in på måndag. Ha det så trevligt nu!

Det som "paffade" mig var att det som från början bara var lite kallprat och snick-snack gick över till något annat, i en så himla snabb vändning. "Nåt i min smak?" frågar han, med samma tonfall som hos någon som ber om en recension till senaste Britney-plattan. Nu råkar ju jag veta vad för slags karlar han har the hots for, eftersom han hyr filmer av mig varje vecka, men ändå! Tycker han att vi blivit så mycket bundisar att vi ska diskutera saken också? Jag vill ju bara lämna över filmerna och sedan gå vidare med min dag.

Min blatte till karl

Karln min ligger i sängen och tänker högt kring sin situation som invandrare i Sverige. Att han talar svenska som andraspråk, och inte nödvändigtvis följer samma sociala koder som jag. Samtidigt säger han att jag gör honom mer svensk. Så svensk att han till och med, så smått, höjer på ögonbrynen åt sig själv när det slår honom att han inte kan texten, och knappt melodin, till den svenska nationalsången ("Nånting om fjäll, va?"). Sedan vänder han sig om, med ryggen mot mig, och sjunger sin egen. Alltså den isländska nationalsången.

Inte trodde jag någonsin att min vardag kunde bli så intressant. Och jag menar verkligen allvar.

Ghosts

image36


Ghosts av Siobhán Donaghy är typ det bästa som finns just nu i musikväg. Och albumet är inte ens purfärskt.

Och som svar på Fridas kommentar: Jo det är klart jag ser fram emot er Fredrikor, det kommer att bli lysande, men fmailjen är familjen.

Tvättis

Det enda som snurrar i mitt huvud just nu är tanken på att få resa iväg nu på söndag. Träffa min familj! Och åka tillbaka till Dublin! Två helt sanslöst bra saker.

I går spenderade jag typ hela kvällen i tvättstugan. Jag var ju smått förälskad i tvättstugan tillhörande förra lägenheten, så det förstärker liksom känslan av hur jobbig denna är. Allt verkade vara grymt till en början - den här stugan hade inte bara två, utan TRE tvättmaskiner. Vilket, naturally, leder till att mer hinner bli tvättat. Dessvärre blir ingenting torrt. Torktumlaren torkar inte. Igår, till exempel, slängde jag in nytvättade underkläder och lät de snurra i torktumlarn, på högsta temperatur, i 90 minuter - men det var fortfarande blött när jag tog ut det. Torkrummet är inte mycket bättre det heller, det krävs väldigt många timmar för att ett plagg ska bli någorlunda torrt.
Torkskåpet är det som funkar bäst - men bara om du fyller skåpet till typ 40%. Mer än så så får du inga torra kläder.

Elli har lovat att ringa hyresvärden idag och klaga. Det här är ju inte okej.

Wow vilken tant jag är.

Tidsfördriv

Jo, jag vet att det är skittrist att läsa, men jag har tråkigt. Skyll förresten på Ylva, det var hon som började.

DIG:
1. Hur lång är du? 180 cm. Alternativt 5'11.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Skådespelare, tror jag. På en mysig teater.
3. Vad pluggar du? Ingenting alls.
4. Har du långt hår? Nej, men väldigt tjockt och (just nu) fult.
5. Vilken hårfärg har du? Mörkblondt.
6. Sminkar du dig? Njet.
7. Har du haft sex senaste månaden? Da.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Blått och grått.
9. Har du kysst någon idag? Har ju inte träffat Elli idag, men det här dygnet - ja.

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop?
Nej.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma har i alla fall gjort mest.
3. Hur många syskon har du? 5.
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Det minns jag inte. Tror jag frågade något om Dublinresan.
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Det var över 11 år sedan, så jag har ingen aning.
6. Hur många ställen har du bott på? Elva eller tolv... inte 100.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Mig själv.
8. Vilken familjemedlem är snällast? Jackie.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Elsa var ju här nere i november, och vi hade massa kul. Sen träffade jag alla syskon under julen, och det var ännu bättre.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis?
I går hade vi några vänner på besök.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Hos Ásta och Hallur, när vi var på besök.
3. Har du kysst nån kompis? Jadå.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej.
5. Vem har du varit kompis med längst? Antar att Laberius eller Sanderhem räknas dit.
6. Vem känner dig bäst? Jag själv.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Lill-Linus och jag hade en dust som pågick i nästan ett halvår.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Jag skulle inte vara en kompis om jag sa så.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej.

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu?
Blå jeans, grön T-shirt.
2. Har du bytt om idag? Hur då mearu? Hade samma par jeans igår, men resten är nytt.
3. Favorittröja? Flera stycken.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Jobbig fråga... Långa linnen kanske?
5. Har du gett bort kläder nån gång? Jadå.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Jag tror inte det.
7. Har du handlat kläder via internet? Näpp.
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Ja, dagligen.
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Overall.
10. Vad använder du för skor? Sneakers.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
Det var så länge sen jag ens kände lust att göra det.
2. Klä dig annorlunda? Annorlunda jämfört med vem?
3. Vara dig själv? Nu mer än någonsin.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Yes.
5. Fisa inför din pojk/flickvän? .
6. Pierca dig? Beror helt på vart.
7. Ha sex på offentlig plats? Nej.
8. Vara omogen? LäTt!!!!!!!!1
9. Äta småkryp? "Mostly, I think 'ew'."

SKOLAN:
1. Vad heter din skola?
Den senaste var Fredrika Bremers Gymnasium.
2. Vad heter din favoritlärare? Grazyna Canevall och Mattias Rehn. Och flera andra.
3. Vad är ditt favoritämne? Scenisk Gestaltning.
4. Snyggaste läraren på skolan? Lill var vacker.
5. Har du bra betyg? I de estetiska ämnena var det väldigt bra, men resten? So-so.
6. Tråkigaste ämnet? Matte.
7. Har du skolkat mycket senaste året? Nej, inte en enda lektion.
8. Har du fuskat på prov? Ja, lite på högstadiet vill jag minnas.
9. Hur tar du dig till skolan? Tänker tillbaka.
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan? Please no.

Väldigt disträ

Jobbar kvällspasset idag. Var alltså ledig fram till klockan 16 och hade tid till att fixa med födelsedagspresent åt Alva. Glömde nämligen bort hennes, min systerdotters, tvåårsdag. Pinsamt! Vet inte vad det varit med mig, men hela förra veckan kände jag mig så in i helvete disträ. Som om inget ville fästa sig i skallen på mig. Jag var bara... buhä-blä, typ.

Kom just nu på att jag dessutom glömt bort att ringa Mela, för att meddela exakt när jag kommer att vara i Stockholm. Hon har ju blivit mamma nu, så man måste ju ha lite framförhållning om hon ska ha tid att skaffa barnledigt.

Disträ

image35

"Ska det vara franskt så kostar det extra!"

I går var det äntligen mitt lag som tog hem vinsten! Västkustskt Soldyrkarslusk och ruskiga kuskar från Irkutsk stod alltså som segrare, men detta först efter en extrainsatt utslagsrond. Vi hade kul i går. Visst hade vi? (Det där sista riktar jag till P och Jesper, som jag vet läser denna blogg.)

Det är segt att jobba lördagar, men ibland måste man ju. Jag tänker till och med fråga Marcel, när han kommer, om han vill bli av med sitt pass i morgon så att jag kan ta det. Behöver extra cash. Men om han säger ja, att han vill att jag tar hans pass, så innebär det att jag måste jobba 12 eller 13 dagar i sträck. Och det är ju lite slitigt... Oh well.

I eftermiddag ska jag iväg till Slottsskogen för att möta upp Elli, Anton och lite annat folk. Tydligen grillning och brännboll på schemat. Jag lär bli sen, men det ska nog kunna vara kul ändå!

Solen i mitt hjärta

Jag ska gifta mig med sommarhalvåret - så förälskad är jag. Jag blir sådär genuint glad i hjärtat av att gå ut och promenera till jobbet utan jacka eller tjocka kläder. Har bara nån hoodie nerpackad in case of emergency. Typ en rad jättekalla vindar eller nåt.

Trots lite lokaljidder så kommer vi i afton att presentera säsongens sista ordinarie Rattle. Just denna gång möts Kungl. Hofimprovisatörerna av (mitt lag) Västkustskt Soldyrkarslusk och ruskiga kuskar från Irkutsk. Har en känsla av att det kan komma att bli alldeles lysande. Särskilt som improt sägs följas av grillning och trevligheter.

I morgon är Elli och jag bjudna på parkhäng med brändboll, som Anton styrt upp. Tror han har bjudit en halv pluton. Jag jobbar och kommer därför att bli sen. Men jag hoppas att solen väntar på mig.

Pasta

Ätka italiensk pasta Inte tillsatt konserveringsmedlen.Durumvetamjöl.

Tillberedning:
Pastan skiljas och läggas i kokande vatten.Tillsätt salt.
Rör om i pastan medan den kokar.Det är viktigt att pastan bara läggar i vattnet det antal minuter där står på framsidan av förpackningen.Pastan serveras med en gång, tex. Med lite färskt riven parmesan.

Minst hållbar till: se datummärkning pä framsidan.



You gotta love Netto.

Píka

Tänkte på Elli just nu. Och hela Island.

image34

När man väntar

Det här har jag haft rätt kul åt ett stund.

Vågar faktiskt hävda att jag blivit fantastiskt duktig på tidsfördriv sedan jag började jobba här.

Ready Or Not

Det var just ännu en man med släpkärra inne! Just denne verkade inte fullt så skröplig som gubben från i går, utan gick bara snabbt in och hämtade en gratistidning. Men ändå, två stycken på två dagar - känns som om nåt är på väg att hända...

Jösses

Just nu är det en gubbe inne i butiken, som drar en sån där liten tyginklädd kärra/pirra efter sig. Har man inte nått sitt bäst före-datum för porrbutiksstrosande då? Jag vill inte vara ansvarig för nån hjärtattack...

Rubrik? Igen?

Efter jobbet ska Aron komma och hälsa på. Han har inte sett vår lägenhet, trots att vi varit sambos i en månad nu.

Jag hoppas att han blir lite sen, så att jag hinner röja upp lite.




image33

Respekt!

Yes, i går kväll på Respekt Comedy Club hade vi Utanför-Paradisvägen-Premiär. 20 minuters reklam bland stå upp-komiker. Nog för att stället inte alls var anpassat för vår typ av framförande, men jag tycker att det efter omständigheterna gick bra! Vi hade roligt i alla fall, och det vill jag tro att publiken hade också. Förhoppningsvis kan vi få upp ett litet buzz, och locka besökare.

Efter tre dagars ledighet är jag åter stationerad i bunkern. Lugnt, som vanligt. Humöret på övre delen av skalan - vädret är ju fint och det är varmt och försommaraktigt. Me like!

Och så har jag VÄRSTA grejen att berätta! ("VÄRSTA" är, i det här fallet, något positivt.) Jag har varit HELT utan snus i... *trumvirvel* ... fem dagar! Och de fem dagarna innan dess snusade jag knappt något.

Nu får ni allt kommentera och berätta hur fantastiskt duktig jag har varit - för det har varit rätt tungt.

Söndag

Väldigt skoj kväll igår vill jag lova. Fest här hemma först, och sedan ut för att skaka alla möjliga kroppsdelar.

Söndag idag, så pizza, Cola och film har gjort sig fint.

Jag har ingen lust att blogga, alls.

Arnar åker hem i morgon. Det känns trist.

I'm comin' up, so you better...

Jag vet, jag vet. Den senaste veckan har jag varit snål med inlägg, men jag har faktiskt inte kännt mig överdrivet pepp på att skriva.

I dag är det en fin dag! Det fina vädret är tillbaka, och humöret är på topp. Det vankas inflyttningsfest i kväll! Arnar och Sara och Majko och Tobbe och resten, ska komma hit och ha det fint. Om jag kommer ihåg det, så ska jag försöka knäppa några bilder.

Back before you know it

Det var mycket som inte blev exakt precis som det först var tänkt. Till exempel hann vi inte måla klart allt vi ville måla klart, och vi hann inte packa upp och sortera allt vi ville packa upp och sortera.

Men på något sätt måste det ju ändå fungera. Gå ihop.

I morse landade Arnar, och med sig hade han inte Haffi. Haffi hade varit tvungen att stanna kvar i Köpenhamn på grund av jobb. I stället hade han med sig en väska med kläder och en kasse med Baileys. Inte allt för illa substitut må jag säga. Nu måste vi bara röja tillräckligt mycket där hemma så att vi får plats med en sovande Arnar. Det ska nog lösa sig.

Här på jobbet är det som väntat väldigt lite att göra. Röd dag i kombination med regn brukar ju sällan vara ett guldrecept för att vilja gå ut och shoppa. But I'm still cool, jag har ju musik och ett stort glas vatten. Och så datorn så klart.

I afton ska vi dricka öl med Aron. Det blir nog fint.

RSS 2.0