Harry Potter and the Half Blood PrinceFeeeeeeeett grym!

Besökarna

Vi har haft en massa besök. Två danskar kvartade här ett par nätter och när de for så kom Robban och Gústi från Stockholm. När den visiten kommer till sitt slut så gör syrran Elsa och Katta entré. Jag har inte tid med att skriva i bloggen och tramsa.

Call me

Min mobil har verkligen gett upp livslusten. För tillfället vill den inte fungera alls. Är sjukt sugen på att skaffa en Sony Ericsson Xperia - så jävla fin! Dessvärre kostar den ju en dyr slant också. Vi får se vad det blir i slutändan, men jag måste nog prioritera en telefon när pengarna kommer in. Kanske inte denna månad, men som senast vid nästa löning.


Nuets låtLeToya - She Ain't Got Shit on Me

Mer AW

Blev fint parkhäng igår efter jobbet. Väldigt impulsivt och jättetrevligt! Bara jag och KollegaEmma först, men allt eftersom fick vi mer sällskap. Fint som snus.

Jag måste klippa mig förresten. Elsa, kom ner och snygga till mig.

     

Äsch

Lyssna inte på mig när jag är gnällig. Jag är ganska gnällig av mig. Igår var jag inte på topp, men så måste man få må ibland. Ibland är man ynklig och tråkig och barnslig. Det får man. Det känns fint att folk blir oroliga, men det var inte det jag fiskade efter. Jag ville bara få gnälla och tycka synd om mig själv. När jag tycker synd om mig själv vill jag sällan att folk ska tycka synd om mig. Då känner jag mig fjantig. Och så vill jag sällan känna mig.

Idag känner jag mig varken ynklig, barnslig eller fjantig. Idag är det fredag och det gör mig glad. Min Elli ska jobba hela kvällen och helgen. Det känns lite trist. Men jag ska nog hitta något att göra. Kanske titta på Being Human?

...mummel

Fan, idag är jag inte alls lika glad som igår. Känner mig ledsen, ensam och arg. Vet bara nästan varför. Stackars Elli.

Way Out West

Nu är det spikat att jag ska till Way Out West i augusti! Jag är så pepp att det är sjukt! Tack till min kära Ronja som gjort det möjligt. Helt sjukt att jag ska få se...

     
Lily Allen                             Glasvegas                           Arctic Monkeysoch sedan igår är det också spikat att min älskigaste älskling Robyn kommer! Ärligt, alla som känner mig vet att jag dör för henne. Har varit ett fan sedan hon släppte sin debutsingel. Baby!

Happy Face

Visst är det grymt när saker och ting bara känns bra? Idag är jag väldigt glad, av ingen särskild anledning egentligen. Men läget är bara bra. Nice. Gôtt. Stabilt. Hur jag bara andas lite lättare än vanligt. Jag är en rätt gla' prick överlag, vill jag tro, och jag mår bra. Men idag är saker bara super. Jag ler.

Och på tal om nåt helt annat:
Ylva, är det spikat att du ska ner till Göteborg om ett par veckor eller? Jag vill kunna se till att hinna ses över en öl eller nåt!

Partay People

Det kliade så i Ellis festfingrar att enda sättet att stilla hans kalaslustar var att styra upp en fest här hemma i fredags. Vänner, ett par fina kollegor, några goa respektive och en stor dos glädje var vad kvällen bjöd på. Skittrevligt!
I går bjöd min fina forna kollega Maja på födelsedagskalas. Så kul att träffa henne igen, det var ju länge sen nu! Sedan vidare till klubben Alla får komma med KollegaEmma. Dansa lite, dricka lite, tjöta lite. Och jag träffade Ossian, min medskådis från filmen också.

Nu är jag hemma och tar igen mig efter två fullpackade (i ordets alla bemärkelser) dagar. Liggandes i sängen med laptopen på magen lyfter jag på hatten och tackar för en härlig helg!

MJEn helt fantastisk Michael-hyllning! Jag blir helt... lycklig.

Teary Eyed

När inspirationen tryter beväpnar jag mig med iTunes och fyller i en Shuffle-lista:

IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY" YOU SAY?
Motel

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Oh Shanghai

HOW DO YOU FEEL TODAY?

Velvet Revolution

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?

Drowse

WHAT IS YOUR MOTTO?

Dunkla rum

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?

The Movement

WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?

Muhammad My Friend

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?

Good Company

WHAT IS 2+2?

I'm in Love with My Car

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?

Gotsta Go Pt. 1

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?

Inner City Blues (Makes Me Wanna Holler)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?

Storm Chaser

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?

Goldfish

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?

Bug a Boo

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
I Can't Touch You Anymore

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?

When You Wasn't Famous

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?

Like a Star, Tangled and Far, That's What You Are

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?

Talula (The Tornado Mix)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?

Little Amsterdam

WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?

Pull This Blanket Off

HOW WILL YOU DIE?

Calm Like You

WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?

If You Were There, Beware

WHAT MAKES YOU LAUGH?

Till the Weels Fall Off

WHAT MAKES YOU CRY?

Hold Up

WILL YOU EVER GET MARRIED?

Confessions

WHAT SCARES YOU THE MOST?

Way Down

DOES ANYONE LIKE YOU?

Smack My Bitch Up

IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?

Love in the Shadows

WHAT HURTS RIGHT NOW?

G-Slide (Tour Bus)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?

Teary Eyed

4 of July

Jag glömde nämna att igår var det min tvåårsdag som göteborgare! Och alltså två år sedan jag började blogga. Minns ni? Det har hänt mycket på de här åren... Shit, vad fort det har gått!

Så jäkla härligt med helg!

Sommaren är, tillsammans med julen, den tveklöst mest stressiga perioden på mitt jobb. Kampanjer, nylanseringar och allt var det kan vara kräver en jävla massa tid och jobb. Inga problem med det egentligen - när man har mycket att göra så går ju tiden ofta fort.
  När det sedan blir helg så uppskattar jag det faktiskt mer. Klyshigt och svennigt, true, men ganska sant. Därför göttar jag mig i att ha hunnit med en (ganska konstig) after work, där jag hann med att träffa Henrik och Mary. Därför uppskattar jag en jättetrevlig lagamiddagochsedanchillapåeninnegårdmedölochvin-afton. Jag tycker till och med att det känns rätt okej att tvätta i morgon... Om det inte blir så kvavt och klibbigt här hemma, som det brukar bli, med andra ord.

Pre AW

Just hemkommen från en väldigt svettig eftermiddag. Jag är klibbig och äcklig, men jag älskar sol och värme så jag vågar inte klaga. Jag kan klaga på hemmahettan, men inte på solen och sommaren.

I morgon har vi gjort planer för after work. Min favoritsyssla kopplad till arbetet! Anton och Henrik har lovat att titta förbi också. Ser verkligen fram emot det!

RSS 2.0