Kaffe i soffan

Holy macarony vad folk det är på stan! Nordstan under löninghelgen är inget skämt. Det är en jävla extremsport. Sjukt skönt att ligga hemma i soffan igen nu, med en kopp kaffe och i sällskap av Ásta och Hallur. Elli är iväg med Arnar och Peter för att kirra det sista inför ikväll. Fest! Partaaay! Jag är trött men pepp. Om en till kopp kaffe och en power nap (kanske i omvänd ordning) kommer jag att vara på topp igen.

I går var jag med Gústi hemma hos Anton och drack vin och spelade Alfapet och lyssnade på bögmusik. Det var dundertrevligt. Men min vinskalle i dag är nog bara en försmak mot vad jag kommer att känna i morrn. Let's go!

Isländsk invasion!

Tidigt i morgon bitti kommer Gústi hem till oss! Elli har sin födelsedagsfest på lördag och massor av folk ska vara här och fjanta sig. Elli och Gústi kommer dock inte att bli de enda islänningarna, utan får förstärkning i form av Ásta och Hallur, som kommer i morgon kväll, och Arnar som dyker upp på lördag. Se folk kommer långväga för att partaja med oss! Stor hint till mina stockholmare, om ni inte kopplat redan.

Kommentarer

Jaså, så var det dags att lämna bitska kommentarer tyckte ni? Ja, jag är kass på att blogga. Usch och fy, ajja bajja. Nåja, ärade publik, här är jag igen. Och jag vill bemöta er kritik.

Jonna:
dags och blogga snart??

Ja, min skånska primadonna, det kanske är dags. En gång i tiden var jag grym på att blogga, men glöm då inte att jag back in the day jobbade i porrisen och då inte hade särskilt mycket att göra på dagarna. Då var bloggen ett tidsfördriv. Nu har jag mycket att göra. Då är bloggen ofta ett stressmoment. Jag förstår inte hur du lyckas.

Mamma:
just nu bloggar mina 3 barn efter deras ålder
Elin, äldst = jätteduktig bloggerska
Elsa, mellanbarn = någotsånär
Linus, lillskiten = små inlägg väldigt sällan
Dags att börja tävla med dina storasystrar!
Puss


Mor, kära mor, jag har ju försökt förklara att jag inte är den där dålige förloraren alla verkar minnas. Det gör inte mig att Elin bloggar mer än jag - hennes blogg är bättre än min! Elsa tycker jag i och för sig inte bloggar så mycket - det är Katta som står för det mesta. Men ja, jag ska försöka bli bättre. Tävla vill jag dock inte göra - det skulle nog bara göra detta till ännu mer av ett stressmoment.

Elin:
Hahaha, ja kom igen och blogga nångång, det är ju kul att läsa. Nu sista inlägget liksom, jättegulligt säkert men inte fan fattar man ett ord om man inte kommer från ISLAND! Okej?? Saknar ju dig så blogga lite, dit liv kan väl inte vara sååå himla hektiskt att du inte hinner?? Puss

Kul att läsa? Det är kul att skriva! Men det är svårt att ta tag i att börja skriva. Att liksom logga in och ha textrutan framför sig. När väl det är gjort så kan jag alltid plita ned nåt oviktigt. Typ som nu. Lite den.
Och det var faktiskt ganska gulligt det jag skrev. Det förstod i alla fall Þóra. För att översätta: "Grattis på födelsedagen älskling! Du är så fucking underbar!" Romantik så det förslår.There you go folks! Nu har jag bemött er kritik, tagit den till mig, och gått vidare. Vi hörs snart! Kanske. ;-)

20-somethingTil hamingju með afmælið elskan! Þú ert svo fucking frábær!

Värsta mys!

Efter jobbet for jag hem till RattleEmma för häng och middagslagande (linsgryta med färskpaska - helt galet gött!), fruktsalladshackande, rödvinspimplande och allmänt skratt-tjattrande. Detta i sällskap av tre medRattlare och en Halmstait. Fantastiskt trevligt faktiskt. Nu är jag hemma med min Elli och min Spike och mår riktigt bra. Det känns väldigt okej att det är ny vecka. Jag har haft en smått optimal måndag.

Happy V-Day y'all!

Det är den där fjortonde idag. Elli for just iväg med Peter till IKEA. Peter flyttade ner till stan igår, så han har mycket att stå i. Han har bett Elli att hjälpa honom inreda lägenheten, vilket innebär att Elli anser sig vara envåldshärskare. Jag tror inte Peter vet vad han gett sig in på.

Jag ska snart möta upp Jakob och dricka kaffe. Tänkte gå på UIC idag, men jag tror att jag är för trött för det faktiskt.

Lägesrapport från sängen

Älskade lördag! Jag är trött och seg och älskar att ligga i sängen. No stress, på ett par timmar åtminstone.

Jag inledde min gårdagkväll med Rattle på Café KoM. Min Rattledebut för året! Sjukt kul att spela med de där stollarna igen. Mycket folk och massvis med skratt.
Efter Rattle var jag tvungen att fort åka hem för att jag glömt min telefon. Så jävla irriterande! Jag skulle på fest med jobbet men hittade inte dit, så att åka direkt från KoM gick inte för sig. Anywho, jag fick mellanlanda hemma och for sedan ut i bushen. Hisingen. Hem till Jim på jobbet. Där var folk fulla och glada och högljudda. Jag tog seden dit jag kommit och hade en jättekul kväll. Är glad att jag inte följde med ut sen. Det blev sent nog ändå!

Om Elli

Elli är för trött för... allting, i kväll. Han lade sig för att sova middag och nu vill han inte gå upp. Han planerar sova till i morgon bitti. Om han känner så så behöver han säkert det, men som sambo är det rätt trist. Han var ju borta hela helgen så det är skönt när man går tillbaka till den stilla kvällslunken tillsammans. Vilket ofta innebär TV, dator och mummel. Men det är nåt väldigt fint över det. Men i kväll får jag nöja mig med att steka blodpudding åt mig själv och kanske, om jag är väldigt tyst och håller volymen nere, se på TV allena.

Nu slog det mig vad det säkert är som gjort honom så trött. Killen har skaffat Facebook! Typ sist i världen. Han stod ju emot allt tjat och alla påtryckningar så himla länge, att nu när han gett efter plötsligt känner sig utmattad! Så måste det vara! Sov gott älskling.

Top 60 Ghetto Black NamesFör att det faktiskt är hysteriskt roligt.

Papers

Jag hade missat att Rattle omnämnt i GT, efter den fantastiska insatsen på UIC - Ultimate Improv Championship. Artikeln hittas här, och för den nyfikne och okunnige kan jag säga att bilden föreställer Kristofer och Emma. I morgon är det dags för en ny match i UIC, och denna gången möter Rattle de ofta så slipade gbgimpro. Studenternas Hus kommer denna gång att agera slagfält. Det kommer att bli grymt!

Hungover

I går träffade jag min äldstaste (?) barndomsvän Victor! Jag hälsade på honom på båtmässan, där vi jämt lekte när vi var små. Ut på en pub sedan, med hans Jennie, kusin Erik och dennes jänta. Victor, Jennie och jag ragglade hem vid halv två-snåret och satt uppe och diskutera politik och samhällsfrågor, väldigt hetskt vissa gånger, och shotade Opal. Vi kom i säng... jag vet inte när, men det var morgon. Nu sitter de på bussen på väg till Nyköping och jag är inte avundsjuk. Fy fan för en så lång resa när man är bakis. Själv vill jag inte lämna sängen idag.

Elli åkte till Köpenhamn igår för att hälsa på Ásta och Hallur. Det hade varit kul att följa med, men det kändes mest skönt att bara vara hemma. Och de kommer ju upp och hälsar på oss om några veckor.

Nu måste jag somna om en stund.

Backspegel

Det gick faktiskt riktigt bra på premiären igår. Fullsatt salong och bra respons från publiken. Kopian var lite grynig, men det gjorde inte så mycket. De andra filmerna var bra, eller åtminstone sevärda, och det kändes rätt att vår film avslutade visningen.

Efteråt begav vi oss till festivaltältet och ölade. Regissören blev i vanlig ordning fullast av oss alla och jag hade i vanlig ordning en kul kväll. Nu är jag måndagsseg och middagshungrig.

RSS 2.0