Letdown

Och nu kommer inte Tischa. Blir så jävla ledsen. Vi har inte setts på ett och ett halvt år, och hon kunde inte styra upp det bättre? Whatever, hoppas du hade kul igår.

Invasion

Det gick rätt bra hos tandis ändå. Två hål som måste lagas, men annars ser det ut att vara okej - inte ens tandsten. Bättre än förväntat i alla fall.



Och i dag kom Robban! Se, Göteborg ska invaderas av Stockholmare till helgen. I morrn kommer Gústi, Ronja och Tischa också. Ellis födelsedagskalas is gon' be da shizz!

Smile Time

Jag ska alldeles strax bege mig iväg till tandläkaren, för första gången sedan flytten till Göteborg. Jag har helt sanslöst kassa tänder, och det värker i dem, så mycket kan nog behöva göras. Det spelar ingen roll att jag borstar tänderna ofta och noga, de går sönder i alla fall, och det känns så jävla trist. Elli borstar tänderna typ 20 sekunder per dygn och han har aldrig problem. Det här kan nog bli jävligt dyrt. Hope not!

Le Fjäll

Stora delar av min familj är just nu uppe i Sälen. Skidor, after-ski och furumöbler i fjällstugor. Visst är det väldigt Svensson-romantiskt men jag skulle verkligen tycka det vore mysigt att göra en sån resa. Nån gång, efter att jag besökt värmen. Göteborg är slaskens hemstad just nu, och det suger big time. Hade hellre suttit framför en varm brasa med en kall öl och i familjens sällskap.

Och på tal om familj så måste jag utbringa ett grattis till Þ & G! Puss på er, ni är så fina! ;-)

Safe!

Fick i dag besked om att jag klarar mig undan detta varsel! Skönt att andas ut för stunden i alla fall. Jag är ju anställd för just det projekt jag är ute på, på Telia, så så länge de vill ha mig där så har jag jobb. Och det ser ut att vara åtminstone april ut, med ganska stor chans på förlägning. Sweet.

Äntligen hemma

Min älskling har gjort så fint, och pysslar om mig massor. Jag är så trött och nöjd. Det känns fint.

Film

Nyligen hemkommen efter en workshop med Regissören. Tycker det är skoj att vi jobbar med många delar innan filmandet för själva långfilmen i sig sätter igång. Tittade sedan även på kortfilmen vi gjorde tidigare i vintras. Det var inte så vidrigt som jag hade trott, att se mig själv på storbild. Han gjorde en bra film. Värre var det dock att titta på ett hopklipp av filmande från vår tidigare workshop. Plågsamt! Men det är ju just därför vi jobbar på det. Jag ser fram emot att fortsätta med det här.

Grattis, min Elli!



Til hamingju með afmælið, ástin minn! Þú ert svo frábær, ég elska þig!

Dan före dan

I morgon fyller Elli 28 år. När jag lärde känna honom var han 25. Och om ungefär ett par veckor firar vi två år. Helt galet!

Jag ligger i sängen med en folköl (på en vardag - nämen Linus då!) och laptopen på magen, medans karln lagar pasta med köttfärssås. Är det inte Svensson så säg! ;-)



PS. Mamma, vi kommer nog upp om några veckor.

TV

Har just sett första avsnittet av nya serien Dollhouse. Det senaste projektet av min jättefavorit Joss Whedon. Och jag tror att detta kan vara början till ytterligare en grym serie. Amy Acker är med, bland annat!


Och om ett litet tag ska jag hem till Henrik. Är ditbjuden för att äta scones och kolla på Mia och Klara. Söndagskvällar behöver absolut inte vara tråkiga!


TP

Efter fin pizzafrukost mötte jag alltså upp Elli & Co. Ett, tu tre satt jag sedan hemma med Anton, Henrik och Ola. Vi drack vin och spelade TP. Elli var som tur var i porrisen. Vin och TP är så Svensson-svennigt att han smäller av. Trots medborgarskapet. Vi andra hade trevligt och frossade i dialekter. Anton från Norrland, Henrik från Värmland, Ola från Gotland och så jag från Hufvudstaden.

     

DDD

Det är ju skoj med amerikanska realityserier. Om de har ett syfte, inte typ The Hills. Min senaste grej är ju Making the Band 4 som precis kom igång igen. Jätteöverdramatiskt och fånigt och härligt och bra musik. Gotta love it!

Nu ska jag göra mig i ordning och dra att möta upp Elli, Anton och Henrik som är på second hand-runda.

V-Day

Några dagar har passerat sedan jag bloggade sist, men det har faktiskt berott på blogg.se som jag nu är bedrövligt less på. Det har inte funkat att logga in helt enkelt. Riktigt dåligt jobbat!

Men. I går var det inte bara fredagen den 13, utan även Rattle's ettårsdag! Det firade vi med teatersport på KoM, och det tveklöst en av våra bästa kvällar hittills! Jättehärligt, jag kände mig helt urladdad efteråt - så bra stämning! Detta följdes med ett par öl med några av mina medRattles, för att sedan kalasa vidare med Charlie, min kollega Charles och lite annat folk. Det var trevligt det med!

När jag vaknade i morse var jag bakis och hungrig. Så jag öppnade kylen och hittade denna:



Pizza och kall Cola, hade min älskling fixat till mig! Hur mycket tror ni inte det värmde? Det är kärlek!

Ögon

Jag tror jag är påväg att få ögoninflammation! Stavas det så förresten? Eller ännu viktigare - vad kan man göra för att förhindra att det blir värre? Jag har ingen lust alls att ha ont och bli geggig.

Angel



Alldeles strax klara med säsong 4. Bara en till kvar sen, sedan kan jag börja på After the Fall. Eller, det hade jag ju kunnat tidigare, om jag inte velat se om det hela med Elli först. Nörderier är bra härligt.

Blizzy blizzy blah

När man inte pallar laga mat (jag stod ju flera minuter vid spisen i går - vad kan man kräva av mig?!) så är rester the shit. Och lassagne är en sån rätt som överlever en omvärmning.

Elli har fått lock på örat. Nån som har bra tips (utöver de vanliga) på hur man blir av me't?

Störande grej

Vad var egentligen meningen med att blogg.se skulle byta inloggningssida till publishme, för att sedan byta tillbaka?! Fett störande. Särskilt som man vant sig vid enkla, grafiktoma publishme som aldrig bråkade. Jag blir sne.

Mästerkock



Fixar gräddstuvad pytt-i-panna med stekt ägg och avocado/keso-klägg. Inte illa va? Det finns över, så den som är hungrig är välkommen. Elli jobbar, så jag är litt ensammen.

Nutid och framtid

Det händer en del grejer med Rattle nu, och det känns skoj. Vi spelar på KoM som vanligt, nu på fredag. Sedan smids det planer på att starta ett syskonprojekt där vi anordnar teatersport-battles med andra lag. GBG Impro vill köra mot oss, till att börja med. En ära! För de är sjukt slipade. Så det vore kul, om vi kunde hitta en lämplig arena.
Utöver det vill vi kursa tillsammans. Vi behöver svetsas ihop ordentligt, och bli ett starkare team på scen. Nu behöver vi bara hitta tid som passar alla, och kolla vad det skulle kosta. Vi har ju lite pengar i Rattle-kassan och sedan får vi alla chippa in en slant. Jag tänkte använda en del av julklappspengen jag fick av mamma.

Sedan i sommar ska jag filma igen. Och efter det kanske Los Angeles.

After after work

After workade igår med ett gäng kollegor och hade jättetrevligt! Jag drack några drinkar mellan ölen, vilket jag typ aldrig gör ute. Det är ju ingen nyhet, men mojitos är skitgott!

Har just kollat klart på Will & Grace. 8 säsonger avklarade. Vad ska jag plöja för serie nu då?


Drama

Det är verkligen min grej att bli överdramatisk och arg. Jag brukar skriva lite kort och sedan dra mig undan för att tjura i min ensamhet en stund. Sedan brukar det gå över väldigt fort, men känslorna svänger alltså hyggligt fort. Och det känns så löjligt! Jag är glad över att vara en känslosam person, och jag är övertygad om att man mår bättre om man ger utlopp för sina känslor, men det känns så oerhört barnsligt att vara så dåligt diciplinerad. Och tro mig, jag kan bli riktigt upprörd över så futtiga, triviala ting. Men vad ska jag göra? Jag vill ju inte bli en lobotomerad grönsak liksom.

Dålig jävla dag

Livet suger när man är på pissigt humör, och i dag har jag varit på så sjuuuukt dåligt humör! Jag är ledsen och arg hela tiden, och allt går så fittigt fel! Och jag blir så arg på mig själv för att jag hatar min inställning, och sedan händer något jobbigt igen, och jag blir fittarg.

Äsch, nu skiter jag i att skriva. Over and fucking out, fitthelvetesdag.

Puss och kram!

Feeeeett trött

Men jag vågar inte riktigt gå och lägga mig. Om jag somnar nu känns det som om jag bara kommer att vakna om några timmar och tro att jag är pigg. Jag drar ut på't nån timme till.

I morgon ska jag förbereda för en ny cook-off. Denna vecka ska vi laga köttfärslimpa! Hur det nu ska gå till.

Jävla årstid

Nu när min feber har lagt sig och jag bara har förkylningen att brottas med, har Elli åkt på magsjuka. På väg hem från Köpenhamn. Stackare! Jag skyller det på årstiden. Vidrigt jävla halvår. Fuck it.

RSS 2.0