I en sömnig lägenhet

Idag har jag lata gäster och en lat sambo. I vardagsrummet snarkas det i takt och i sovrummet är det oerhört svårt att hålla ögonen öppna. Själv har jag varit vaken länge nu och börjar dels tröttna på att vara utan vaket sällskap och börjar dessutom bli riktigt hungrig. Men det är söndag och då ska man få sova hur länge man vill, det är jag helt på det klara med. Våra andra pojkvänner kommer dock på besök om ett par timmar, så jag får se om lägenheten vill vakna till liv tills dess...

Min halvvecka ledigt har var så sjukt bra. Riktigt fint väder (fram tills igår) och bara bra sällskap och god öl och gröna parker och promenader och glass. Så ska ju sommaren vara, jämt. Och det är därför jag vill ha sommar jämt.
Gästerna åker hem till östkusten ikväll och i morgon är det jobbet som gäller igen. Men bara en kort måndag-tisdag (som jag hoppashoppashoppas inte kommer att vara lika kaotisk som förra veckan) och sedan, på onsdag eftermiddag, är det min tur att sätta mig på ett tåg till Stockholm. Ut till mamma bär det av, och jag ser fram emot det massor!
Ps. Jag har snabbt upptäckt att Twitter snor en del av min tid. Så de som vill kan följa mig där också. Klicka då HÄR.

Body Talk Pt. 1När man kommer hem till en fantastiskt fin överaskning så glömmer man lätt bort att man haft två riktigt kassa översstressade dagar på jobbet. Elli hade varit och införskaffat Robyns Body Talk Pt. 1 till mig! Sproilans färsk och galet bra! Då brer man på ett psykotiskt flin gillar livet. Sa jag att jag är ledig i morgon också?

Can't trust that day

Det är nåt med måndagar. Nu när jag på senare tid har blivit mer och mer förälskad i söndagar, har måndagar plötsligt blivit min fiende. Inte för att vi nånsin varit bästisar, men på sistone har det varit kaos. Kaos på jobbet, trött i huvudet, slut i kroppen och allmänt fucked up. Lite den. Just idag var jobbet kaos i kvadrat, men jag upprepar för mig själv att det bara är en tvådagarsvecka. Bara en tvådagasvecka. Bara en tvådagarsvecka. David och Emma kommer ner på onsdag och det enda jag behöver göra tills dess är att hålla ut på jobbet och storstäda här hemma. Och be till högre makter att vädret äntligen ska bli bättre. Jag hoppas naturligtvis på parkhäng, uteserveringar och promenader. Så som det ska vara när man har semester. Och när David är här.

Latast i världen

Jag är verkligen världens lataste människa om jag lägger manken till. Dett är helt otroligt! Jag har inte lämnat lägenheten på hela helgen - bara legat i mina hemmabyxor och bara gått upp ur sängen för att gå på toa eller lägga mig i soffan. Elli är bortrest och kommer hem först i morgon kväll, så det känns som om jag knappt pratat på två dagar. Ett par telefonsamtal kanske, men annars har jag bara sovit, druckit kaffe, lyssnat på musik och kollat på TV. Hur skönt? Inte konstigt att jag är lat - det är ju så härligt!

På onsdag kommer David ner från östkusten för att hänga i några dagar. Ska bli sjukt kul! Vi har inte setts på länge nu. Och det har blivit något av en stående punkt på somrarna - David är den som alltid hälsar på. Sånt gillar vi. Jonna var väldigt duktig ett tag också, men hon har slackat av på sistone. Get it together!

Men på tal om musik är det denna låt som jag skrålar på här hemma och dunkar på hög volym i iPoden. Kelly Rowlands nya "Commander", prodad av David Guetta.


Midsommarplaner

Hej alla glada! Jag har inte varit så flitig med att skriva. Vilket är snarare regel än undantag numera. Anledningen har varit att jag legat hemma sjuk i veckan och de gånger jag faktiskt känt mig manad att skriva nåt här så har blogg.se-portalen varit knas, så det har inte gått.

Anywho, jag var tillbaka på jobbet idag efter tre dagars sängliggande, snörvlande och hostande. Nu är jag okej och fit for fight igen. Hade det inte varit så trist väder var tanken att Rattle skulle köra ett gig utomhus idag, men det fick ställas in. Vilket kändes synd - det hade varit en skön comeback efter dunderförkylningen.

Med detta inlägg ville jag egentligen bara mest informera de det berör att jag nu bokat Stockholmsbiljetter för midsommarveckan! Kommer upp ett par dagar före, och åker hem några dagar efter. Lugnt och skönt och ingen stress alltså. Och jag kom mycket billigare undan än jag befarat! En femhundring för tur och retur. Och då blir det ändå X2000 hem. Inte så dumt? Nej, eller hur. Lite den.
Jag längtar massa nu. Ska få träffa Elsa! Min fina syster Elsa, som äntligen flyttar hem igen! Vi sågs ett par dagar i januari, men bortsett från det har vi varit ifrån varandra i ett fucking år! Min bästa Elsa, ska bli så fint att se dig. Så samlar vi ihop syskonen och gör nåt kul, bara vi sex!

Sommardag

Har haft en så himla fin dag! Gänget (minus Elli, som jobbade) och jag tog bilen ut till Nääs Slott, i närheten av Floda (vilket ligger utanför Lerum, som i sin tur ligger utanför Göteborg - man måste väl förklara sånt när man inte har några 031-or bland sin ringa skara av läsare?) för picnic och häng. Vädret har ju varit guld de senaste dagarna. Att bara komma iväg och egentligen inte göra någonting var riktigt sweet.

Vi promenerade runt en massa, åt sommarobligatorisk grillad kyckling med potatissallad, drack kaffe och skrattade. Mycket av allt. Lugnaste lördagen på länge, och troligtvis den bästa.Vi har avslutat kvällen här hemma, med Elli. Lagat middag och kollat på en dålig film och somnat i soffan. Och vill man se hela albumet får man logga in på Facebook.

RSS 2.0