30 RockKlockrent substitut i väntan på att jag får tag på nästa säsong utav Entourage. Jag är sen, jag vet, men det spelar ingen roll. Elli skrattar inte, men det gör jag.

VärldshungerSarah Silverman är dope. Världens bästa idé? Kanske. Mycket, mycket möjligt.

Sunnudagur

Sweet helg. Jag har glömt bort att jag har en blogg. Jag har spelat med Rattle, ölat, festat, dansat och sovit. Då går helgen väldigt fort och vips är det nu söndag. Jag har bestämt mig för att köra softilation in the nation, hela dagen. Ligger fortfarande i sängen med hemmabyxorna på och Spike på magen. Bortsett från en eventuell bilfärd till Maxi lite senare planerar jag inte att lämna lägenheten och kanske inte ens sängen. Jag gillar't.

On the Go

Kan någon, snälla, förklara i detalj hur fan man mobilbloggar? Gärna så att det är lätt att förstå. Varje gång jag försöker säger min telefon att MMSet inte går att leverera.

RHPSHar precis tittat på The Rocky Horror Picture Show, för första gången på länge. En av mina favoriter och en av världens mesta kultklassiker. Gör man en Sci-Fi/Musikal/Horror/Komedi/B-film, ja vad finns då att inte gilla? Man får också se Susan Sarandon i en av hennes första filmroller, Tim Curry som transvestit från yttre rymden (innan han blev känd som Pennywise the Dancing Clown i Stephen Kings Det) och Barry Bostwick som sedan blev känd som Borgmästaren i sit-comen Spin City.

Bäst just nuThe Cleveland Show

Home sweet bed

Så jävla sweet att vara hemma. Har haft massor med kul i Stockholm. Dock med för mycket alkohol. Men nu är det sjukt skönt att komma hem från jobbet och lägga sig i sängen. Har haft galet mycket att göra på jobbet och kännt mig alldeles matt hela dagen. Huvudet har gungat och jag antar att helgens skojigheter är att skylla.

Elli är och simmar och Ruth är på stan, så jag njuter av lite ensamhet.

Hos Ronjet

Sitter hemma hos Ronja a.k.a. Ronjet. Har styrt upp med extrasängar åt Elli, Ruth och mig. Se, Ronjas palats är denna helg förvandlat från ungkvinnslya till härbärge för två islänningar och en stockholmare som levt i exil de senaste två åren. Sjukt fint har hon gjort åt oss.

I afton bär det av in till stan. Ska träffa upp de två bröder som inte kom ut till Mamma igår, samt en drös vänner jag inte träffat på för länge. Det ska skålas och skrattas spelas, gissar jag. Och i morgon lär jag vara mer bakis än jag varit i dag. Vilket inte har varit nådigt. Men det var trevlig i går så det får det vara värt. Måste bara vara lite pigg för att hänga med Jonna en stund i morgon. Det ska bli fint. Sedan kan jag ju sova hela bilresan hem igen.

På jobbet

Ibland är det okej att pallra sig till jobbet tidigare än man är van vid. Jag jobbar gärna in några morgontimmar. Jag ska ju till mor min i eftermiddag! Jobbar halvdag, för att så snart som möjligt kunna hoppa in i den konservburk vi kallar bil och brumma upp till Hemfosa. Fint!

RSS 2.0