Impro

I afton börjar onsdagsimpron igen! Känns som om det var en kortare livstid sedan. Hoppas att folk fått ny om det och att det dyker upp nya glada ansikten. Jag är just hemkommen men ska strax fara iväg igen för att träffa upp Charlie och ta en innan-teater-fika precis så som vi gjorde förr, för två år sedan då vi fann gruppen. Hur sweet?

Elli, Ruth och Jakob är på väg hem från en dagstripp till Ullared. När jag pratade med karln min för en stund sedan och fick svaret "34" när jag frågade hur mycket han spenderat, satte jag i halsen. Se, Elli har väldigt länge tjatat om att vi måste köpa platt-TV och för min inre syn så jag hur han, in i bilen, packat en gigantisk TV med tillhörande möbel och ett state of the art ljudsystem. Tack och lov var det bara just 34 kronor han spenderat, och inte 34 tusen.

Mitt liv som hora

Elin gillar inte hur jag börjat blogga säger hon. Jag är klämkäck och fjantig. Men jag struntar i vad hon säger, jag skriver ju i alla fall! Inte så långt och inte så ofta, men jag skriver.

I morgon är det arbetsvecka som vanligt. Har fått förlängt oktober ut och jag förväntas vara fruktansvärt tacksam. Är man hora ska man älska det - det finns alltid någon annan hora redo att ta ens plats. Man ska vara glad i att jobba och tacksam att man får lön. Tänk på hororna i Afrika som inte någon lön får alls!

Äckliga jävla arbetspolitik.

På fredag horar jag mig bara halvdag, för vi ska upp till familjen. Det ser jag fram emot.

Mother in Love

I natt kom min svärmor Ruth till stan. Jag hann inte träffa henne eftersom jag sov när hon anlände, och hon sov när jag gick upp i morse. Nu är hon med Elli på ICA och handlar och först efter det kommer hon hem och träffar mig. Vi ska äta gott och även få sällskap av Henrik och hans Fritz Fredrik. De två ska senare ut. Jag kanske följer med. Det är ju både fredag och löning så man måste ju få låta sig ha skoj!

Till bloggen

Hej hej, hallå bloggen. Varje gång jag öppnar min webläsare så visar du dig. Du är in my face varje dag och skriker efter uppmärksamhet. Du ger mig lite dåligt samvete och du vet om det. Jag märker att du gillar det, för du slutar inte. Du känner dig utsvulten och uppskattar inte alls den inläggsdiet jag låtit dig gå på den sista tiden. Personligen har jag tänkt att du ju blivit tjock av alla inlägg jag proppat dig med i över ett års tid, men nej nej - du är fortfarande hungrig och alldeles härligt nöjd med dina former.

Det är inte fint att låta någon (något?) svälta, jag vet. Jag ber, som så många gånger förut, om ursäkt. Jag ska försöka bli bättre. Problemet är att du på sistone inte kännts så spännande. Det har inte lockat att mata dig. Här har du nu i alla fall fått en munsbit och om du har tur vankas en ny portion om inte allt för länge.

On a roll

Är det inte du som är han i Rattle? Du och ditt lag vann teatersporten eller hur? Shiiiit vad bra ni var!

Ja ja, tjöta! Det var jag! Ja, mitt lag var bäst och vi drog ner en rad av skrattsalvor från publiken. Ja det är vi som är Rattle och snälla kan du låta oss dricka vår öl ifred? Nej, jag har inte tid att singera din plansch och inte en chans att jag tar några bilder i den här belysningen! Se mig inte i ögonen, människa! Security!


Premiär!

I afton är det dags för höstpremiär med Rattle! Vi äntrar Café KoM kl. 19 och alla är välkomna att skratta, skrika och skåla! Jag hoppas att de skojfriska gäster som dyker upp kommer att vara lika pepp som jag. Lite nytt upplägg att nu introducera en Rattle-master som styr i kvällen, vilket gör det hela mer spännande. Inte minst för oss improviserande.

Kom till KoM!

Those su-hu-mmer niiiiighs

Jag får en känsla av att detta kan vara sensommarens sista soliga dag och det känns trist att inte veta hur jag ska spendera den. Helst skulle jag vilja bosätta mig på en uteservering, men det kräver sällskap och i skrivande stund är detta en bristvara. Måste fixa't.

Helgen var jättefin med Elin och Philip på besök. Liseberg och Räkan och BR Leksaker och Nintendo DS. Kolla fina bilder på Elins blogg!

Handlat lite

Fick ett presentkort på Åhléns av Farmor och Farfar (jag har postat brevet nu också, by the way) och jag passade på att spendera det idag. Kul med rea ju!Arctic Monkeys - HumbugEric Huntchinson - Sounds Like This

Arctic må har varit en besvikelse på Way Out West men att de är ett grymt band kan man inte ta ifrån dem, och jag hoppas att detta tredje studioalbum kan få mig att åter försvinna i deras musik.

Eric Hutchinson är ju bara ett charmtroll och eftersom skivan typ inte kostade någonting kan jag se fram emot att gunga runt till hans musik här hemma, och fundera över varför detta var så billigt när skitmusik som, säg, Carola säljs för 219 kronor plattan.

Säsong sju av The Simpsons reades ut också, så den kan ställas till samlingen.

La Familia

I går fyllde min syster, världens bästa Elsa, 23 años. Hon har ju farit till Los Angeles nu och har det så klart hur grymt som helst och jag är inte sen med att medge att jag är avis.
För två dagar sedan fyllde min systerson, världens bäste Philip, 6 bast. Han är skol-stor nu och verkar också ha the time of his life. På fredag kommer han och syster Elin (också hon världens bästa - här diskriminerar vi inte) ner för att hälsa på. En hel helg med galenskaper och skojigheter! Ska bland annat ta Phille till Liseberg så han får smaka på det bästa Norden har att erbjuda i tivoliväg. Är säker på att han kommer att ha skitroligt!

Elsa... Jag saknar dig så det gör ont i mig! Det är jobbigt att inte som vanligt kunna ringa och prata varje dag. Är så glad att du har det bra där borta - lycklig för din skull! Kul att du och (världens snyggaste) Katta börjat blogga också. Jag vill ju veta vad jag går miste om. ;-)
Du har inte varit online på Skype sedan jag skaffat det, men jag hoppas du fick mitt grattis-SMS i går i alla fall. Fortsätt att ha kul och sköt skolan! Saknar och älskar dig, sis.

RSS 2.0