Premiär!

Om ett par timmar ska jag bege mig upp till Bergakungen för att gå på premiären av Något börjar, något tar slut. Jag har inte varit nervös alls, men nu när jag skrev att jag strax ska iväg så blev jag naturligtvis det. Visningen är slutsåld och lite för många människor jag känner ska se den. Jag vill ju egentligen att hela världen ska se den, men kanske inte folk jag känner.

Festivalens ansvariga skrev om filmen:

En träffsäker film om den totala paniken över att bli vuxen,
att för första gången behöva ha en plan och om motviljan att genomföra den.Vi får se vad resten av publiken säger.

I Could Say

1. Put your iTunes/Napster/Zune Player/WinAmp/etc on shuffle.

2. For each question, press the next button to get your answer.

3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!

4. Tag some friends who might enjoy doing this as well as the person you got it from.

IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY" YOU SAY?
Intro

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Music for Girl

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Get Loose Request

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
My Propeller

WHAT IS YOUR MOTTO?
Could Well Be In

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
More Than a Million Miles

WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
Rag & Bone

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
No Easy Love

WHAT IS 2+2?
Motel

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Get Ur Freak On

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Mother Revolution

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Hon kommer från främmande vidder

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Tear in Your Hand

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
It's Late

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
The Way You Make Me Feel

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Right On

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Can I Keep Him?

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
U.R.A.Q.T.

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Caught in a Moment

WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Fit But You Know It

HOW WILL YOU DIE?
No, No, No

WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
Flyin' Hight (In the Friendly Sky)

WHAT MAKES YOU LAUGH?
Marys of the Sea

WHAT MAKES YOU CRY?
Elegi

WILL YOU EVER GET MARRIED?
The Night You Can't Remember

WHAT SCARES YOU THE MOST?
If I Ain't Got You

DOES ANYONE LIKE YOU?
You on a Good Day

IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
Laugh About It

WHAT HURTS RIGHT NOW?
Pick It Up

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
I Could Say

Barfotadans

Nu är jag riktigt less på vintern. Jag har förvisso varit less på denna vinter sedan oktober, men nu är riktigt less. Jag vill ha sol och en park och en dunk vin! Jag vill ha musik och spontanitet och barfotadans! Vem fan orkar vara spontan när man fryser? Och barfotadans såhärårs ska vi ju inte ens prata om.

På grund av all is och slask tar det mig dubbelt så lång tid att promenera till jobbet, vilket gör att jag måste gå upp tidigare på morgonen. Men det är dubbelt så svårt att gå upp på morgonen för att isen och slasket och vintern väntar utanför.

Jag är riktigt less på denna vinter.

Något börjar, något tar slut

I fredags var det förhandsvisning på filmen, för hela gänget i och bakom filmen. Jättekul att träffa alla igen, och att få träffa vissa man inte tidigare fått ett ansikte på, typ folk från produktionsbolaget. Och jättekul att se filmen igen. Det var ju bara Oscar och jag som fått se den tidigare så att få dela det med de andra var kul. Vi pratade i timmar efteråt, i sällskap av öl.

Nu när jag sett den två gånger så känns det bättre än den första vändan. Jag tror jag såg mer av filmen nu än vad jag gjorde då. Sedan tror jag ju å andra sidan att jag aldrig kommer att kunna se den som vilken film som helst, men jag gissar att det bara blir så. Fast det gör ingenting, jag är bara glad att den är klar och att resultatet blev så bra. Vi gjorde en bra film. Produktionsbolaget var också jätteglada över vad de såg och det är också kul. Då kanske filmen får leva vidare lite grann även efter Göteborgs Filmfestival.Ni som inte köpt biljett till någon utav visningarna ännu gör det här! Seså, skynda på!

Mama's house

Hur skönt? Tredje dagen ute hos mamma. Det är kallt som fan och hur mysigt som helst. Varje gång jag kommer ut på Hemfosa blir jag lika... jag vet inte, lugn. Och att vara ledig en vecka från jobbet? Guld värt. Jag gillar mitt jobb, men det är ändå över ett halvår sedan jag hade en veckas ledighet. Jag väcktes i morse av ett jobbrelaterat telefonsamtal, och det var sjukt sweet att kunna ursäkta sig, förklara ledigheten, lägga på och somna om.

I lördags hade vi julmys. Alla syskonen + syskonbarn och blivande svåger. Julklappar, stor middag, öl och tjatter. Plus sällskapsspel. Så svennigt och så kul.
Nu är jag ensam här ute, men kommer att få sällskap av mor och lillebror inom ett par timmar.

Dan före dan före dan

I övermorgon bär det av upp till Hemfosa! Jag längtar verkligen. Har i kväll slagit in julklappar och lyssnat på bra musik. Vi ska ju fira familjejul på lördag så jag har bubblat av julkänslor såhär lagom till jul. Det är ju bara ju bara 350 dagar kvar till julafton menar jag. Min syster Elsa är hemma i Sverige, syster Elin kommer att vara ute hos mamma med syskonbarnen och alla kommer att vara samlade. Ska bli mäkta mysigt.

Smygvisning

I går var Oscar och jag inbjudna utav Mikael, regissören, för att titta på filmen som upptagit så mycket av våran tid. Något börjar, något tar slut är till slut klar! Det är slut. Jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig, men det var inte som jag hade förväntat mig. Så mycket hade klippts bort, men på ett sätt kändes det bara rätt. Det som var där är där av en anledning. Och snart är det premiär på riktigt, filmen ska visas 3 gånger under Göteborgs Filmfestival.

Här kan man läsa en artikel och Mikael och filmen.

You Spin Me Round (Like a Record) igen

Förra året visade jag upp vilka skivor jag inhandlat och lyssnat på under 2008, så här kommer detsamma för 2009:


Tiotalet

Okej, då har det blivit dags att premiärblogga detta nya decenium. Nytt år, nytt svinkallt januari och allt är sig likt. Det är sjukt mycket att göra på jobbet. Jag sliter mitt väldigt korta hår flera gånger om dagen för att jag skriver 2009 överallt där datum ska anges. Jag är faktiskt väldigt väldigt trött. Ser fram emot att åka hem till familjen på lördag! En vecka uppe i 08a-land och inte en stund tänker jag stressa! Det kommer bli en massa runtflängande i vanlig ordning, det blir det ju alltid, men först och främst vill jag bara åka ut till Hemfosa och bara vara! Bara vara trött och glad och nöjd och med min familj. Jag längtar.

I dag är det trettondag jul och jag är ledig. Jag orkar inte göra nånting.

RSS 2.0