Vegas week

So You Think You Can Dance. Så jäkla skoj! Och Nabuyo är ju nuffe. Inte top 20 förmodligen, men ändå. Undrar om det blir några Katee, Joshua, Twitch och Comfort i år?
Update:

You fucking kidding me? Plutte-Natalie och Görsöt-Brandon var ju det uppenbara nya Katee/Joshua för 2009! Jag blir lack. Och så ger de Gabi tusen chanser...

It's gettin' hot in herre!

Det är så sjukt varmt i vår lägenhet! Det är sommar ute och Sahara inne. Det spelar ingen roll om man öppnar varenda fönster i lägenheten - vi har ingen luftgenomströmning whatsoever! En golvfläkt står på dygnet runt i vårt sovrum för att göra det mindre omöjligt att sova. Stackars Rubin och David, jag kan inte fatta hur de kunde sova i vardagsrummet förra veckan, det måste varit en pärs.

Vad ska jag göra? Jag är i princip naken redan, och fläkten är som sagt påslagen och fönstren öppna. Dricka mer isvatten kanske?

Elli är förresten och ser Pet Shop Boys nu, med Jakob. Det är lite coolt.

Skolk

En längre bloggskolk än såhär kan jag faktiskt inte minnas att jag varit med om - skärp mig Linus! Men faktiskt så har jag inte haft någon större lust att blogga, och det har jag väl inte riktigt nu heller; jag skriver bara för att jag är rädd att jag ska tröttna helt och hållet.

Jag skriver ju oftast av mig när det hänt något, men nu har det hänt så mycket att jag inte ids gå igenom allt. Men jag kan säga att David och Rubin varit på besök i några väldans trevliga dagar. Dagar bestående av solsken, promenader och öl. Jag kan också avslöja att filman nu är färdigfilmad! Yes box people, jag har filmat klart min första långrulle. Nu väntar några månader av postproduktion och sedan en nervös premiär. Flipp eller flopp, det ska bli spännande att se.

Just ja, det har ju varit midsommar också! Elli, Tommi och jag for ut till Marie och Geromima på landet och hade det jättelugnt. Åt gott och drack litegrann, promenerade en stund innan ovädret. Det var mysigt faktiskt.

Och så har jag köpt några skivor, mohahaha.

So You Think You Can dricka öl

Å! So You Think You Can Dance är tillbaka! Jag älskarälskarälskar ju det! Och det var massor bra och jag fick en tår i vänstra ögonvrån vid två tillfällen. Katies rumskompis, som jag älskade redan förra året, kommer att ta sig till topp 10 - lätt - detta år.

Efter jobbet for jag till en butik som säljer proffsigt smink. Jag behövde något för att täcka över min tatuering nu när jag filmar. Jag blev expedierad av en underlig och fjollig gubbe, som egentligen inte hjälpte till så mycket, utan bara satte mig på en stol och sa åt mig att "pröva mig fram". Nåja, jag tror jag fått hem rätt grejor i alla fall. I morgon natt ska jag filma massor.

Mitt sminkäventyr följdes av after work med Henrik som jag inte träffat på alldeles för länge! Dundertrevligt ("dunder" är ett kul ord, eller hur?) var det, och en efter en droppade i princip hela Brunchrapporten-redaktionen in. Trevliga var de också. Här kommer bilder på Henrik, Sonja och mitt sönderbrända ansikte:Som ni ser borde jag hålla mig i motljus så gott det går - jag ser ju helt bedrövlig ut! Och blänket från solskyddsfaktorn gör ju inte det hela bättre. Men nowadays går jag inte ut utan den smetad i fejjan.

Bränd

Förra sommaren, när vi började filma den film som vi nu börjar om med (i ny tappning), så brände jag mig nåt ordentligt i solen. Jag minns också hur Gústi satt och pillade bort det jag flagnade, veckan efter. För första gången på flera veckor har det idag, när jag filmar min första dag för sommaren, varit sjukt fint väder. Och jag har återigen bränt mig. VÄRRE än förra sommaren. Men i år var jag mer påklädd, så brännan är centrerad i ansiktet. Jävligt sexig jag kommer att se ut i den här rullen... Nu ligger jag, efter 11 timmars arbetsdag, hemma i sängen med påsmetad kylkräm så tjockt att det liknar en ansiktsmask. Men det har varit sjukt kul idag, så jag får säga att det är värt det!

Betongkeps

Värsta festen igår... Hade jättekul verkligen. Men nu är det snart dags att packa ihop och fara hem. Stanna på Donken på vägen kanske?

Hey Mama

Stackars Elli är fortfarande inte helt kry. Eftersom jag inte har körkort är det ju alltid han som får sitta bakom ratten, och fem timmars körning när man inte tillfrisknat ordentligt är sällan en hit. Tack för att du biter ihop älsklning.

Sedan i går eftermiddag är vi i alla fall hos mamma. Ikväll ska the dancing shoes på, för Lasse firar sin 50-årsdag. Ingen rast och ingen ro för sambofamiljen Ekman/Atlason med andra ord. Skåla, dansa, festa och sedan hem i morgon igen. Trots semester både måndag och tisdag måste vi tillbaka till Göteborg - jag ska filma hela måndagen.

Smitta

Jag har smittat Elli, så nu ligger vi båda hemma och mår skunk. Jag är tack och lov en gnutta bättre i jämförelse med gårdagens freakshow, men Elli har inte lika mycket tur. Dessutom måste han på ett möte som inte går att avboka. Stackars babe.

Jag blir glad när shuffle-funktionen i iTunes påminner mig om att Queen gör allting lite bättre och lättare. Gud, det var länge sedan jag var riktigt ordentligt nedsyltad i Queen-hysteri. Men det är fortfarande lika bäst.

Slem

Jag har inte kommit igång med bloggandet, men jag har dragit på mig sjukan så jag tycker det är försvarbart. Febern kommer och går, halsen är kaputt och ansiktet igenslammat. Känner mig sådär lagom sexig just nu. Inte heller får jag min väl behövda sömn. Väcktes just av att fastighetsskötarn, eller nån, borrar nånstans. Jag tror att det är i källaren, och borren är en fet motherfucker som ger ifrån sig löjligt mycket ljud och får hela min våning att skaka. Jag driver inte, jag trodde fan inte att det kunde låta såhär mycket!

Fan vad dyrt det blir att vara sjuk! Men ibland måste man faktiskt stanna hemma. Jag är bara inte van vid det.

Back Home

Så galet skönt att komma hem! Jag lyckades sova bort en timme av hemresan. Femtimmarstågen är inte skoj att ha att göra med, I tell you that.

Men det har varit en fin vecka i Stockholm, och jag har hunnit träffa massor av gamla vänner som man inte ser ofta nog.

Innan tåget

Är först in på kontoret, vilket är både underligt och smått kusligt. För att hinna med tåget till Stockholm i eftermiddag behöver jag gå tidigare och det är den tid jag jobbar in nu.

För att hinna träffa så många som möjligt när jag väl är i stan har jag bokstavligt talat fått lägga upp schema! Orättvist, tycker jag, men jag får inte ihop det på något annat sätt. Dels är det familjefester, som brorsans student och kusiner som fyller år, dels är det gymnasiereunion och jag ska också hinna hänga med Pontus - min gamla bästis som varit utomlands längelänge och jag inte träffat på hisnande ett och ett halvt år. Och veckan ska avslutas med (ännu mer) fest, då jag träffar gamla Resultatvännerna David, Jonna och Ronja.

Jag hoppas energin orkar hålla sig på topp hela veckan, för det är ju så härliga människor jag ska fördela min tid på! Snacka om lyxproblem.

RSS 2.0