Homos in the building

Yeah babes, i eftermiddag bär det av igen. Ännu en gång skall den Konungliga Hufvudstaden göras osäker då unge Herr Ekman gör entré. Med sig har han sin vapendragare, bäste vän, högra hand och tillika älskare och hjärtevän Elli af Island.Vi kommer några dagar sent till Europride, men vi hinner med paraderande och en del fest. Bor gör vi hos Gústi.
I have a good feeling. Det blir nog ett gäng fina dagar.

Välsignad vare söndagen

Riktigt skönt att det är söndag. Både Elli och jag har haft dagen fri, och vi har fått sova ut ordentligt. Elli har dessutom städat badrummet, och vi har till och med varit en sväng på IKEA. Hyllor och lampa införskaffades. I går, när jag var iväg, så gjorde Elli klart köket. Det är jättefint nu, äntligen.

I går skar jag mig under foten, när vi gick runt på klipporna, så nu ser jag fånig ut när jag går. Gårdagen har även gett mig träningsvärk och en svidande bränna. Nä, i dag är jag inte så kaxig. Snarare röd.

Men det var en skojig gårdag, och nattens filmande kan nog bli detsamma.

Solbränd stjärna

Precis precis hemkommen. Älskade Elli skjutsade hem mig, och fixade pizza på vägen. Han är guld.

Vi har filmat i typ 12 timmar, ute i skogen vid en sjö. Jättevackert verkligen, och inte ett moln på himlen på hela dan. Vi möttes upp vid halv 10 och gick hem tolv timmar senare. Till detta kan jag säga att det fanns tillräckligt mycket vatten för att jag skulle få dricka typ 30 centiliter. No joke. Mådde sådär. Men jävlar vad skönt att bada!

Tror att det hela gick rätt så bra. Scenerna alltså. Och om det inte gick bra så skulle det i så fall vara för att tekniken strulade en del. Får hoppas på det bästa.

De andra skulle vidare och filma en till scen. Till drygt kl. 4 i morgon bitti. Jag är inte avundsjuk.

Schweiz

Elli och jag skulle bara möta upp Anton för en öl. Och verkligen en öl, inte "en öl". Men vi råkade hamna vid två schweizare, som två timmar tidigare hamnat i Sverige och Göteborg. Vi drack en massa öl med dem - de var jättetrevliga.

Nu är vi hemma, och ska sova båda två. Bra, för jag börjar filma i morgon bitti.

Lilla snigel, akta dig

Denna dag har verkligen sniglat sig fram, big time. I går var det alldeles tvärt om - vad beror det på?  Jag har inte haft färre kunder i dag, utan det är precis lika få som i går. I dag har jag till och med haft en varubeställning att ta itu med, och det brukar ju hålla en sysselsatt en stund, men nu sitter jag här igen. Med en dryg timma kvar till avgång.

Men ändå, vilken avgång sen! I dag ska jag nämligen träffa teatergänget. Eller, åtminstone några stycken ur teatergängen. Det vankas impro i Almedal, och sedan ser det ut att bli Liseberg. Petra har the hots for Carl Einar, och har jag förstått rätt så showar han där i kväll.
  Lyssnar på radion, och det ska tydligen vara fullsmockat på Liseberg. Men vädret är ju guld, så det är väl inte så konstigt.

Nä men vad fan?

Hemska nyheter! Detta kan inte sluta bra.

Och ja, jag läser Perez blogg.

Att tvätta

Det känns ibland som om det är det enda vi gör ihop, Elli och jag - att tvätta. I går var ytterligare en tvättdag för oss. Jättebra att få undan högar med smutstvätt, men inte direkt världens mest romantiska syssla kanske?

En grej som jag i går började fundera på är detta med att gå upp och ned, till och från tvättstugan. Varför är det så jobbigt?! Jag tycker inte det är hemskt att dona med tvätt när man väl är nere i tvättstugan. Fan, det kan till och med vara smått meditativt. Dessutom har jag, för första gången sedan jag flyttade hemifrån, tvättstugan i samma byggnad och trappuppgång som jag bor i. Ändå blir jag skitless varje gång det är dags att gå ned och slänga in en ny maskin - jag suckar som en missnöjd femåring och släpar benen efter mig. Sedan väl där nere är det cool igen.

Kanske dags att växa upp eller? Alternativt köpa tvättmaskin till lägenheten.

And so it begins

Har nu fått tider för mina första inspelningsdagar. Först nu på lördag, då jag filmar hela hela dagen och kvällen. Lite nervöst. Och sedan natten mellan måndag och tisdag. Det måste ju vara svårt att göra bort sig i mörkret, så det ska säkert gå bra.

Tillbaka i Götet

Yes box party people, jag är tillbaka i stan. Tillbaka på jobbet också för den delen. Och jösses vilken vecka det ser ut att bli. Om man vågar lita på regissören så sätter inspelningen igång inom ett par dagar. Jag är också uppskriven att jobba här i butiken veckan ut i princip. Jag hoppas produktionsledaren har lite framfötter så att det inte blir några problem med dubbelbokningar.

Tredagasbröllopet var skoj! Har haft roligare och mer röjigt än väntat. Kul att få lite tid med farmor och farfar också. Det har inte blivit så mycket utav det de senaste åren.

Jag är så fruktansvärt trött att det är löjligt åt det. Har varit uppe sedan halv sex i morse. Att klockan inte är mer än 18 känns ganska knäckande. Och jag har redan druckit kaffe.

Double your pleasure, double your fun, and dance forever

Tvätt i massor. Hur kommer det sig att det alltid är ett nytt freckin' TON att ta itu med? Jag tvättar ändå, nästan, en gång i veckan.

Elli har varit en guldklimp i dag och hjälpt mig inför bröllopet. Ordnat med kläder, köpt skjorta och fixat kavaj. Tack älskling, för att du tar hand om de bitar jag själv tycker är pest.

Jag kanske inte har nämnt det? Att jag ska på bröllop i helgen. Min kusin ska gifta sig, och detta firas i dagarna tre någonstans på landsbygden utanför Västerås eller vars det nu var. Jag tar tåget till Hufvudstan i morrn, sedan hakar jag bara på familjen och låter dem leda vägen.

Har förresten haft Chris Brown's Forever på skallen i flera dagar. Och spelat den på repeat. Jag blir så glad av den!


So You Think You're a Mormon?

Gött att So You Think You Can Dance är igång igen. Den amerikanska versionen då, och inte det där andra på-låtsas-joxet. Synd att inte Sabra kunde vara med igen. Hon får inte vinna två gånger I guess.
  Men la ni märke till alla gifta par med massor av ungar? I Salt Lake City, a.k.a. Mormonhuvudstaden, där varannan dansare (eller "dansare", för den delen) var gift, och flera hade upåt fem sex kids! Och de är alla under 30! I'm tellin' ya, sånt gör mig lite freaked.

Se dig för!


Gothia

Så påbörjas ytterligare ett kvällspass i porrisen. Kaffebryggaren är i full gång, och strax ska jag starta upp kvällens första flipperomgång. Det kommer nog gå smidigt detta.

I dag öppnade Gothia Cup upp för årets turnering. Jag bävar inför att butiken ska anstormas av knattelag som vill skrika, skratta och snatta. Det hade tydligen gått halvbra förra året, med butiken alltså. Hoppas på en klar förbättring nu 08.

Död åt dem

Tjejer som dummar till sig själva. What's the fucking grej?! Vuxna jävla kvinnor som låtsatsfnittrar och utbrister saker som "Nämen asså jaaaaaaaag fattar ingentiiiiiiing!". Som på eget initiativ går in i en erotikbutik för att, i överljudiska toner, skrika saker som "Vad ääääääckliiiiiiiigt! Uuuuuuusch! Snuskiiiiiiigt!". Och det är inga fjortonåringar jag syftar på. Vuxna. Jävla. Kvinnor.

Död åt dem.

Reports from the bunker

Ja, helgen har varit jobb och slapp. Sitter i butiken just nu. Hade med mig en termos med kaffe. Vuxet va?

Har blivit totalt torsk på att lira 3D Pinball. Windows flipperspel, ni vet? Hade inte lirat det sedan jag var liten, men började häromdan. Helt sjukt! Så nu sitter jag här bakom kassan och hoppashoppashoppas att det inte kommer några kunder och stör. Och det känns kanske inte helt rätt...

Anywho, det är fint väder ute så folk shoppar inte porr ändå. Nu måste jag återgå.

Mitt i natta

Nu är i alla fall jag hemkommen. Elli och Tommi är fortfarande ute.

En liten stund efter att jag publicerat föregående inlägg så begav vi oss ut. Det sista jag sa till Elli var: "Ja ja, nu har du sagt att jag inte behöver jacka. Fan ta dig om det börjar regna nu".
Jävlar vad det började regna. Det ska ta cirka 6 minuter att promenera till vår krog. Efter 30 minuter i spöregn, då vi försökt söka skynd under träd, vände vi hem igen. Det var bara till att byta om. What to do? Men nittiotalskväll borde hållas varje vecka.


Här har vi precis kommit innanför dörren.


Här är Elli och jag någotsånär torra.

Weekend update

Fredag igen, hur hände detta? Även denna kväll kommer att kantas av alkoholintag. Snarare regel än undantag om man ser tillbaka de närmsta veckorna. Får nästan skärpa mig snart. Ska ju dessutom jobba i morgon.

Angående filmen så har vi inte satt igång inspelningen än. Det drar ut mer och mer på tiden så jag sitter mest by the sideline och suckar. Det händer väl när det händer, tänker jag. Rätt trevligt att öla med gänget i alla fall. Regissören blev klart fullast. Han ville ta täten och visa framfötterna. Han ville vara kvällens leader of the pack - kvällens Mufasa. Det blev han också.

David och Johanna for hem i går. Det var väldigt fint att ha dem här nere. De kommer ner igen hoppas jag.

I afton ska vi fira Tommis födelsedag, som inföll härom veckan. Då var han bortrest och kunde inte firas, men nu ska det bli andra bullar. Först fjollkväll här hemma (i full gång as I write), med matlagning och coctails. Och present har han fått också, och blivit glad över. Tur det. Senare i kväll styr kosan till Gossip, där det är 90-talskväll. Kan ju inte bli annat än succé!

Cast 'n Crew

Det gick bra igår, på caféet. Lite underlig grej, att fika in character, medans regissören sitter 30 centimeter ifrån, med en handkamera. Men som sagt, jag tycker det gick bra. Dessutom fick jag lite mer kött på benen angående min karaktär - jag hade ju inte fått veta ett smack innan! But this can be good, ladies and gentlemen.

I afton ska jag träffa the cast 'n crew för första gången. Vi ska tydligen ut och öla och hänga. Ska nog bli görtrevligt änna (märker ni? Göteborska!). Får göra så att jag hänger där ett tag, och sedan möter upp David och Johanna. De sticker ju hem i morgon.

Aaaaand action!

Nog blev det rödtjut i går alltid. Mys att ha David och Johanna här, de är grymma. Middag på Kelly's med tillhörande öl gjorde kvällen fin.

I dag, kl. 16, ska jag träffa upp Micke, regissören. Vi ska tydligen ses på ett fik, där jag ska träffa killen som castats för huvudrollen i filmen. Han och jag ska tydligen fika i nån timme eller två, i egenskap av att vara varandras bestest super friends. Micke ska sitta en bit bort och "lyssna, och kanske filma lite". Känns helt galet! Och nu är det ju bara att bre på med göteborskan, ingen väg ut nu alltså.

Rödvin vankas

David och Johanna sitter på tåget påväg ner. Runt 16 lär de slira in på centralen, och då hade jag tänkt möta upp dem med en bag-in-box och ett glatt humör.

Denna vecka är jag bara inplanerad att jobba torsdag, eftersom jag räknat med att inspelningen skulle vara i full gång by now. Konstigt att varken regissör eller produktionsledare hört av sig? Äsch, det är säkert inget att grubbla över. Allt har sin tid.

Damn Nature, U scary!Jag vill ha BET. 106 & Park OCH detta?! Gimme, gimme, gimme. ;-)

Shu län

I går for Þóra hem, och Elli och jag var ensamma (tillsammans) för första gången på länge. Nu ska han jobba fyra kvällar, så vi ses väl igen om nån månad, typ.

Fan, laddaren till laptopen här på jobbet verkar ha gått sönder (för sista gången) i går kväll. Har väl 10 minuter på mig innan den slocknar big time. Så jävla typiskt. Och det kommer kosta typ 700 dollar. Eller kronor, whatever. Det är fortfarande massor.

Och jag glömde inhandla min älskade Keso i går. Jag är helt hooked. Men nu i dag blir jag utan frukost. Får bli en tidig lunch i stället.

Tyck synd om mig, okej?

Snart två timmar sedan jag öppnade och jag har inte haft en enda kund. Vanligtvis hade jag vid det här laget klättrat på väggarna mer än vanligt, men just i dag känns det rätt okej. Ska nog käka lite lunch också, och dricka ännu mer vatten.

När jag kommer hem från jobbet ska jag sova middag. Elli får gärna ligga bredvid och klappa mig på huvudet.

Save me

Jag vet att jag förtjänar att må såhär. Vi hade roligt i går, så jag får väl säga att det är värt det, men att jobba bakis är bajs.

Kul att Carre kom förbi i går också, med sina kompisar.

Snälla, kom och ta över för mig. Nån. Jag kom upp alldeles för sent i morse och hann inte duscha. Jag är äckelpäckel.

Dra på trissor

Kan ni gissa vem som ringde precis? Det kunde inte jag heller ha gjort. Det var Carre! Carre, min jordgubbe från förra årets Hultsfred, och min Malins närmsta vapendragare. Hon hade tagit sig en impulssväng till Götet och ville nu öla lite. Jag bjöd in henne till kvällens lillördag. Trevliga överaskningar är trevliga!

Mitt i veckan

A.k.a. lillördag. I afton blir det öl på Stage Door, i klassisk Þóra-anda. Blir säkert alla tiders.

Djúpur är ett godis av lakrits och choklad. Och min framtida make.

Djúpur, pappa, barn

Hands down, Djúpur är världens bästa godis. Jag ska gifta mig med Djúpur, och skaffa små Djúpurbarn (som jag sedan äter upp). Jag ligger i sängen just nu, med en gigantisk påse, och jag planerar inte resa mig på ett bra tag.

RSS 2.0