I'm the One That I Want

Jag har kanske sagt det förut, men Margaret Cho är så jävla grym. Väldigt brutalt, väldigt sex, väldigt gay, väldigt argt. Lysande kvinna! Lysande komiker.

Här är början på hennes show I'm the One That I Want. Resten finns på YouTube. Enjoy!


Theme HospitalKolla in vad Frida tog sig tid att skicka ner! Ett av mina absoluta favoritspel - Theme Hospital! Det galna sjukhusspelet från skaparna av Theme Park. Jag älskar det, men det har inte funnits i vanliga affärer på många år, men Frida lyckades lösa biffen åt mig. Tack gullet!

Parmiddag

Planen var att några vänner och bekanta skulle komma över ikväll och käka middag och hänga lite, men p.g.a. flertalet avbokningar blir det bara Elli, jag och ett par som ska äta ihop. Parmiddag, med andra ord. Visst är det svennigt? Att en av gästerna faktiskt heter Svensk i efternamn gör bara det hela ännu mer klichéartat.

Elli och jag har haft parmiddag hemma en gång förut, och det var ganska stelt. Men kvällens par är ljusår roligare, så det kan säkert bli kul ändå. Och förresten så skräms jag inte så mycket av svennigheten - jag fascineras av den och tycker den är kul att studera. Elli däremot tycker att det hela är skitläskigt. Och skulle vi addera ett parti Pictionary till det hela så skulle han säkert få en hjärtattack.

Kille C

Allting känns lite bättre när vädret är fint. Dagarna blir längre, promenaderna blir mysigare, ölen smakar bättre...

Regissören frågade om jag kunde ställa upp och medverka i en kortfilm han jobbar på. Han ville bara ha mig i en scen och det skulle bara ta ett par timmar - klart man kan ställa upp. Väl på plats får jag veta att jag spelar Kille C. Hur lysande är inte det?! Det är ju alltid det roligaste när man ser eftertexterna och det dyker upp en Man on street eller Kid #2. Och nu är jag en sån! Tycker det är sjukt kul.

Barn på julafton

Eller snarare yngling före löning. But anywho...

Jag har köpt en Nintendo DS! För er som inte vet är det en slags modern GameBoy, men betydligt mer high-tech. Jag visste förresten knappt själv vad det var när jag, hemma hos Charlie i söndags, började blippa på Sainas DS. Och det finns så mycket kul!

Jag ska lägga upp bild på (den ännu namnlösa) skönheten när jag kommer hem.

Twitter?

Jag har tidigare ställt mig väldigt skeptisk till Twitter och mest tyckt att det verkar ganska menlöst. "Det där tänkter jag hålla mig undan ifrån" har jag tänkt. Men så tänkte jag om Facebook också, för att bara nämna ett exempel.

Jag har inte skaffat Twitter än, men jag har kommit på mig själv med att fundera på att börja fundera på det. Hajar ni? Men jag vet inte hur det kommer att sluta, för en del av mig tycker fortfarande att det verkar menlöst. Vad säger ni? Det kanske bara skulle passa stilen som denna blogg följt på sistone.

Och ett stort shout-out till my homegirl Johanna, som gett bloggen ett välbehövt ansiktslyft. Du är tha shiznit, biatch.

I den här dikten

Jag blev just alldeles tagen. Av detta. Jag tycker att du som läser också ska lyssna. Och berätta om hur du också blev berörd. Eller oberörd.

9 2 5

Jag har i alla fall fått förlängt på jobbet! Juni ut, minst, blir det nu. Känns sjukt lättande.

No Surfin' USA

Nej det blir inget USA för mig. Och jag känner mig lite tom nu. Jävla skit.

Det här med design

Jag kan ju verkligen inte mixtra med designen. Skulle putsa till lite, men raderade halva bloggen i stället. Johanna får laga felet, och ge bloggen en makeover samtidigt.

DAY26Dis rite hurr be da album of da week homie! Be da jamz fo real. Like, fo real fo real.

Haha. Men faktiskt.

Halta Lotta

Under tiden Jonna var här invaderades hennes fötter av en armé utav skoskav. Hon plåstrade och haltade och gnällde och svor. Nu undrar jag om skoskav kanske smittar. Pjucken jag promenerade i under hennes vistelse här var till synes arméfria, men nu när Jonna lämnat slagfältet i Götet har jag blivit anfallen. Som om skoskaven låg i bakhåll och bara väntade på att jag skulle andas ut - BAM! Nu är det jag som plåstrar, haltar, gnäller och svär.

Whatta påsk, whatta påsk, whatta mighty good påsk!

Har varit ledig i fyra och en halv dag, delat en flaska vin i en soldränkt park, gått på skoskavsfyllda promenader, festat till 90-talsmusik, kollat på film, spelat en miljon partier Yatzy, ätit sjukt gott, träffat Regissören och hjälpt till med casting, varit på vuxenfika och spelat TP... Ja ni hör ju. Påsken har varit the shiznit, fo' real.

Tillbaka på jobbet är det sjukt mycket att göra så klart, men det går bra allting. Och jag frossar i Making the Band-drama. Och nu kommer min karl hem med sen middag.

Scanian

Jonna är på väg ner! Och Rattle ska köra i kväll också. Life's good.

Skärtorsdag

Det är ju underligt det här med att jobba halvdag. Jag är just hemkommen från en nästan 10 timmar lång after work. Det är bannemig trevligt!

Fucking frisör

Just hemkommen från frisören. Bara för att ni ska förstå grejen, så börjar jag med att säga att jag hatar att gå till frisören. Min syster är den enda frisören på den här delen av galaxen som kan klippa mig snygg. Elsa är verkligen the shit, men vad ska man göra när man befinner sig på varsinn kust?

Jo, jag alltså gå till en annan frisör. Väl där fick jag vänta i nästan 40 minuter! Okej 35, men det är fan inte okej ändå - särskilt som frisören inte säger ett ljud om det när jag väl får sätta mig i stolen! Inget "Ursäkta att det tog lite tid" eller vad som helst. Den jäveln.

Jäveln var en 50-nånting kärring som hade plastikopererat ansiktet så många gånger att hon nästan liknade Amanda Lepore (utan att vara transexuell diva). Och när Jäveln väl sätter igång är hon sjukt långsam, och jag känner hela tiden på mig att det inte kommer att sluta bra. Men jag satt där i tyst protest och kände hur stämningen blev tryckt av min iskallt tysta ilska. Hon tyckte det var jobbigt att jag var tyst, och det gottade jag mig i.

Jäveln tog många hundralappar betalt också - och jag är (big fucking surprise) inte snyggare nu är jag var när jag gick dit! Dessutom faller det små hår av mig, för FittJäveln fönade inte ens ur håret på mig när hon var klar!

Elsa, du måste komma ner, jag klarar mig inte utan dig! Jag är arg, och behöver dig!

Det är fantastiskt!

Vädret, det är fantastiskt! Massor med sol och ingen vind. Göteborg har ju typ 2 vindfria dagar per år, så det är smått mirakulöst. Och de vindpustar som pallar susa förbi är inte ens kalla, bara svalkande. Försommarkänsla till tusen! Hur kan man vara depp då liksom? Jag blir som extra glad i hjärtat.

Strax ska jag möta upp min fina lilla Charlie och gå på promenad innan impron.

RSS 2.0