Sista minuten?

Är det nån som har bra koll på hur SJ's sista minuten-system funkar? Och vad kan det tänkas kosta att åka mellan Stockholm och Göteborg? Svårt att kolla sånt just nu på deras hemsida gissar jag. Försöker få ner min kusin till helgen, och vill försöka styra upp det så gott jag kan. Det går ju uppenbarligen inget vidare, eftersom jag inte har koll på systemet.

Anywho, säg till om ni har koll på priser och funktioner. Jag måste bli bättre på att få ner familj hit.

Blossa


Årets smak är Clementin och den var godare än jag trott. Glögg över huvud taget är ju svårslaget om man snackar dricka som stämningshöjare. Har legat i soffan och druckit och läst några nya avsnitt av Buffy. Hur sweet?

Tack Elin för att du påminde mig om att vi ska ha julmys i februari när Elsa kommer hem. Det ser jag fram emot! Och förresten tar jag tillbaka det där om att inte se fram emot denna julafton. Jag har ju ändå min Elli. Och vi kanske får sällskap av en vän eller två, så det kanske blir hur mysigt som helst. Ja, som sagt, jag tar tillbaka det.

Advent Children

Ärligt, hur gör man för att hålla intresset för att driva en blogg uppe? Det är ju ingen hemlighet att jag de senaste månaderna varit en minst sagt oengagerad bloggare. Första novemberinlägget kommer den sista i månaden - good job pal!

Mitt syfte med bloggen var ju att hålla mina nära och kära uppdaterade om vad som sker i mitt liv, sedan jag lämnade Stockholm för två och ett halvt år sen. Så för att snabbt summera de senaste veckorna kan jag säga att jag varit på en galet skoj halloweenfest, Elli har firat 7 år i Sverige, Peter har varit på besök från Eskilstuna, Rattle har gjort succé både i Göteborg och Skövde, jag har varit sjuk samt att mitt hår har vuxit sig långt och ser förfärligt ut. Där ni, några saker som utgjort oktober/november.

Idag är det första advent. Elli jobbar denna afton, men jag ska ändå mysa trots att jag är ensam. Ska korka upp årets Blossa, som jag fick av mamma, och längta till jul. Just detta år blir det inte massor att längta efter, men jul är ändå jul.


RSS 2.0