Redan maj!

Vilken härlig helg! Halvdagsjobb i fredags, sedan ankomst av Mia på tåg från Stockholm. Vi har spenderat helgen med att promenera och dricka öl. Mest med att promenera. I det dåliga vädret, som idag bestämde sig för att bli jättefint. Det är maj redan! Första maj firades in med ett vid det här laget traditionsenligt proletärkalas hos RattleEmma. Där det lagas soppor och bakas bröd och dricks vin. Det är alltid riktigt fint.
Andra maj i dag med andra ord, och därför fyra dagar kvar till Málaga! Vilket är typ det enda jag tänker på för tillfället.

I går hade vi filmkväll med hela gänget och såg på Igor och Kenny Starfighter: Kenny Begins. Hur sweet som helst, och det är något väldigt fint med att ha alla över samlade och bara mysa och dricka öl och skratta och be de andra vara tysta så man hör vad fan som händer på TVn. Det är skönt att få lite familjekänsla när den riktiga familjen är så långt borta. Och så utspridd.

Jag har just vinkat av Mia på centralen, och om ett tag ska jag träffa Rattle för att repa och ta nya foton till hemsidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0