CAT

Det gick så bra så, fru doktorn var jättetrevlig. "Inga problem" och "Det här ska gå så bra så", och nu väntar jag på kallelse för röntgen.

En annan grej:

Elin, syrran, jag är lite besviken på dig. I mina senaste inlägg har jag haft New Kids on the Block-refererade rubriker. Jag tänkte se hur lång tid det tog innan du fattade och hojtade till, men detta är ju skandal! Vad ska Joe säga?

Kommentarer
Postat av: Mamma

Roligt påhopp på Elin, fniss, fniss....

Kan dessutom tala om, ang Elins kommentar igår, att pappa inte visste om sin pappas mors propp, det fick jag reda på först på hans begravning. Fast han visste ju om sin fars.

2008-11-25 @ 16:35:03
Postat av: Elin

VA? hahahahah, ja hjälp vad ska joe säga hahaha, shit det har jag inte tänkt på men nu när jag kollar, kul grej din tönt, var det för min skull eller har du en egen nkotb-feber såhär 20 år efter?? haha det var kul:)

Men vadå mamma?? Vem sa det på pappas begravning?? vem visste om inte pappa visste???Blir sur i vilket fall, han visste ju...oh borde kollat med tanke på sitt eget mående när han blev sämre innan, jaja, som sagt sånt man kan bli galen av. bra att du fåtten tid bror,kollade i kalendern, känns som evighet till syskontrffen men det är ju redan nästa helg, längtar fett!!!! Puss och god natt!! Ps, agat min första gryta:)

2008-11-25 @ 21:29:10
Postat av: Elin

Hahaha igen, jag har inte agat min gryta jag har lagat den.hahaha kul...aga en gryta..ha

2008-11-25 @ 21:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0