The Fresh Prince of Göteborg

Denna kväll på jobbet har jag fått besök av både Marcel och Aron, samtidigt som jag glott på Will & Grace. Värre jobb hade man ju kunnat ha. Men lyssna, Aron tittade på mig och sa, med fullständigt allvar i rösten, "Du är faktiskt lik Will Smith". Say what homie? Will är ju inte ful, så värre saker har man ju fått slängt i ansiktet, men please?! Fantastiskt roligt. Och bra mycket roligare att höra än den gången någon tyckte jag var lik Dolph Lundgren.

Kommentarer
Postat av: Jesper

Dolph Lundgren?! Hahaha! Hursomhelst, ta en titt på den här filmen. Du kan behöva hålla någon i handen samtidigt.



http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc

2008-08-17 @ 16:05:13
URL: http://jesperahlin.com
Postat av: Frida

”Det skulle vara som om jag skulle trycka in din näsa, smeta in dig i aska och skoputs och kalla dig för Will Smith!” ;)

2008-08-17 @ 21:29:09
Postat av: Elsa (Syrran)

hahahah ehh fy fan vad kul! Skulle villja träffa den där Aron....vem vet, jag liknar nog Beyonce bara att ingen lagt märke till det =)

2008-08-18 @ 15:53:25
Postat av: Elin

jag och syrran kollade på en film förra vekan och konstaterade att du är rätt lik "seth Cohen" i vissa situationer och vinklar...ja han var med i filmen men jag minns inte vad hans verkliga namn är och inte hette han cohen i filmen heller men du kopplar...det roliga sen var att Elsa satt hundra gånger och sa åh shit vad han e snygg!! Jag ba men ok han e fin men vi sa nyss att han liknar brorsan haha..börjar bli lite snubbigt nu...

2008-08-20 @ 08:45:55
Postat av: Elsa (Syrran)

hahaha! Jag vet visst var det sjukt syrran! Men han e så sävla snygg. Adam Brody. Lik dig linus hahaa

2008-08-29 @ 10:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0