En post-it

Just hemkomna. Och visst, vi fick tvättid i tvättstugan tillhörande mitt nu forna residens. Vi fick till och med tvättstuga nummer två, vilket vi var glada för, för den har inte två medelsizade tvättmaskiner, utan en medel och en stor. Se, vi skulle tvätta en hejdundrans massa handdukar och badlakan, och då krävs en stor maskin om man vill få jobbet gjort snabbt. Sagt och gjort lassade vi in våra handdukar och badlakan i den oversizade tvättmaskinen och drog igång den (i den normalstora slängde vi in kalsonger och strumpor, om nu någon undrar. Vi startade naturligtvis den maskinen också.), men just då insåg vi att torktumlaren var klädd i en post-it-lapp. "Torktumlaren ur funktion. Rep. beställt. /Bostadsbolaget" sa den.

Handdukarna och badlakanen fick vi något sånär torra i torkrummet, men kalsongerna och strumporna är blöta. Hur hänger man upp dem på tork i en icke möblerad lägenhet?

Kommentarer
Postat av: Petra

Improvisera. Bär omkring grejerna på ett snöre som ni spänner mellan er. Kanske har ni någon dörr som man kan hiva upp kläder på. Blås torrt med hårtork, kan dock ta tid. Lägg in i ugnen, kan dock börja brinna och sen luktar det nog inte så gott heller...

2008-04-08 @ 06:40:11
Postat av: Emma

Tack för kommentaren, inte visste jag att du läste min blogg..jag vet ju vem du är, att du känner jonna och malin så jag brukar ju snoka i din blogg oxå.. Ha de gott Linus!! Emma :)

2008-04-08 @ 09:11:22
URL: http://veloouria.blogg.se
Postat av: Mamma

Mamma har hittat din nya blogg. Kul. Idag fyller ju dina småbröder 15, så vi ska in till stan och käka på Murasaki. Det har de valt själva. Synd att du inte bor i huvudstaden längre, tycker en mamma som kommer att träffa 5 sjättedelar av sin barnaskara ikväll. Snyft....längtar efter dig. Hälsa Elli. Puss

2008-04-08 @ 09:43:17
Postat av: Emma

Åååh...tack för den kommentaren, du är den enda som är positiv hittills.. :) tack linus! du är bra!

2008-04-08 @ 10:19:58
URL: http://veloouria.blogg.se
Postat av: Johanna

Fortsätter med designen ikväll. Jag är för nervös just nu...

2008-04-08 @ 10:21:45
URL: http://JohannaPalmgren.blogg.se
Postat av: Elsa (Syrran)

Men Linus!!! Jag älskar dej för att du kan vara lika blåst som mig ibland!!!! =)
Varför gör man inte saker i rätt ording. Som att titta att det verkligen FINNS något toapapper innan man bombat sönder hela toastolen hahaha!
Häng upp era underkläder i trappuppgången. För vem fan baxar ett par kalsonger?
Juste......det finns idioter i göteborg oxå!!! dålig ide.
Har du köpit något till Axel och Oskar?

miss U babe!!!

2008-04-08 @ 11:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0